U FINALU 'ZVIJEZDE PJEVAJU'

Lica Vlade i Ane otkrivaju koliko im je zapravo teško

05.05.2014 u 09:29

Bionic
Reading

Nakon šeste epizode Vlado Kalember i Ana Rucner oprostili su se od showa 'Zvijezde pjevaju', a tada su odlučili progovoriti i o svom bračnom krahu

Ana Rucner nije htjela dase show pretvori u sapunicu o njihovom razvodu pa je naknadno progovorila o razlazu, kada su ona i Vlado Kalember ispali iz natjecanja. Mnoge je iznenadila njihova odluka o razvodu koju su donijeli krajem prošle godine.


'Kao što sam već spomenula, Vlado i ja smo u iznimno dobrim odnosima, a na sceni smo profesionalci. Pristali smo na ovaj show zato što oboje volimo pozornicu i publiku te nastojimo dati maksimum u svakom svom nastupu, bez obzira na bračni status. S obzirom na to da smo prihvatili sudjelovanje u showu prije pokretanja razvoda, držali smo svoju privatnost za sebe. Nismo htjeli da se tako sjajan HRT-ov show pretvori u sapunicu o Ani i Vladi', rekla je Ana za Story.

Da su Ana i Vlado ostali u dobrim odnosima bez obzira na rastanak, moglo se vidjeti i u finalu 'Zvijezda pjevaju', u kojem su zajedno sa svim sudionicima sedme sezone otpjevali 'Happy'. No Ana i Vlado očigledno nisu sretni, a njihova lica govore da im ne odgovara to što su u fokusu medija.

Ipak, zajedno su sjedili u finalnoj emisiji 'Zvijezde pjevaju', ali su sa zabave navodno otišli prvi.