DEVA CASSEL

Lijepa kći Monice Bellucci zablistala je u haljini koja je kao stvorena za nju

03.04.2023 u 21:28

Bionic
Reading

Manekenka u usponu, kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, bila je zvijezda Diorove modne revije u Indiji

Mediteranska ljepotica, koja je slika i prilika svoje majke, a koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, očarala je sve na spektakularnoj modnoj reviji francuske modne kuće Dior održanoj u Mumbaiju, nadahnutoj indijskom kulturom prepunoj živopisnih boja i razigranih uzoraka koji donose vedrinu.

Čak i kada nije na modnoj pisti, zgodna brineta bez puno napora uspijeva ukrasti show.

Kći slavnog showbizz para bila je među najzapaženijim uzvanicama modne revije kuće Dior u Indiji, u kojoj je poznati francuski brend predstavio svoju novu kolekciju, a zvjezdanih imena nije manjkalo jer su u Mumbai stigle, između ostalih, Cara Delevingne, Laetitia Casta, Beatrice Borromeo, Simone Ashley, Karisma Kapoor, Karlie Kloss, Freida Pinto, Ananya Panday, Anushka Sharma, Liza Koshy...

  • +49
Dior FW23 Izvor: Profimedia / Autor: Indranil MUKHERJEE / AFP / Profimedia

Deva je ostavila sve bez daha u prekrasnoj zelenoj Diorovoj haljini s tankim naramenicama i bogatom donjim dijelom kojem su voluminoznost dali raskošni volani. Look je upotpunila crnim sandalama i odgovarajućom torbicom, sve s potpisom Diora.

Minimalistički make up i mladenačka frizura zaokružili su ovaj ležeran stajling tamnokose 18-godišnjakinje koja je pokupila najbolje gene svojih roditelja.