želimo ih!

Lijepe i dostupne: Top 20 sandala koje izgledaju puno skuplje nego što jesu

09.07.2023 u 07:42

Bionic
Reading

Dobra cipela ne dolazi nužno praćena brojem znamenki na računu. Sasvim suprotno, dobar stil je moguće pronaći i po znatno povoljnijim cijenama. Ovi modeli izgledaju puno skuplji nego što jesu, a pri tome ne zaostaju stilom

Ako ste u posljednje vrijeme proveli malo vremena skrolajući po Instagramu, vjerojatno jako dobro znate koje dizajnerske cipele dominiraju sezonom - fisherman sandale brenda The Row i mrežaste cipele Alaia sigurno vam odmah padaju na pamet.

I dok su ovi vrhunski stilovi nedvojbeno lijepi i vjerojatno vrijedni ulaganja, ako ste u poziciji da možete ulagati u takvo što, ne morate nužno potrošiti više od 850 eura da biste nabavili sjajan par ljetnih cipela.

Zahvaljujući brojnim brendovima i dizajnerskoj maštovitosti, postoji čitav niz chic ravnih sandala, sandala s remenčićima i balerinki po znatno pristupačnijim cijenama zbog kojih ni na trenutak nećete žaliti za skupljim modelima.

Bilo da ste u potrazi za elegantnim parom japanki ili sofisticiranim i bezvremenskim sandalama za izlazak, u galeriji ćete sigurno pronaći savršen par, vrlo vjerojatno više njih.

  • +15
Sandale koje izgledaju skuplje nego što jesu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo