MODNA LEKCIJA

Ljepotica u ružičastom: Stajliš kraljica u trendi odijelu plijenila poglede

18.12.2019 u 13:33

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia po pitanju mode nikad ne griješi, a stajling koji je pokazala na otvaranju izložbe u Madridu potvrdio je njezinu reputaciju modne ikone s kraljevskih dvora

Zgodna Španjolka oduševila je svojim outfitom koji je odabrala za ovo događanje u kraljevskoj palači u Madridu te je bez sumnje bila zvijezda večeri.

Lijepa kraljica je izazvala zadivljene poglede u elegantnoj kombinaciji koja je naglasila njezinu vitku liniju za koju je dobila bezbroj komplimenata.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Bivša novinarka ponovno je ostavila sve bez daha odabravši ženstveno odijelo u trendi nijansi prljavoružičaste za kojom već neko vrijeme luduju fashionistice, a iako bez puno ustručavanja ova lijepa brineta nosi high street brendove poput Manga ili Zare, ovoga je puta odabrala skupocjeni sako s dvostrukim kopčanjem i hlačama ravnih nogavica s povišenim strukom: oboje s potpisom Huga Bossa.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Ovaj statement komad koji bi svaka zaljubljenica u ženska odijela koja su već neko vrijeme u fokusu modnih ovisnica, rado vidjela u svojoj garderobi, španjolska kraljica stila vješto je uparila s bijelim topom i salonkama od lakirane kože u istoj nijansi.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Odličan stajling lijepa 47-godišnjakinja je zaokružila mladenačkom frizurom i s malo make upa.

Inače, izložba pod nazivom 'The Other Court' koja je otvorena u Madridu, bavi se vrlo bliskim vezama Španjolske s austrijskim carstvom u 16. i 17. stoljeću.

Kraljica Letizia koja je prije nego je ušla u kraljevsku obitelj bila uspješna novinarka, od 2004. je u braku s kraljom Felipeom VI koji je 2014. zasjeo na španjolsko prijestolje nakon abdikacije svoga oca.

Letizia i Felipe VI su ponosni roditelji dvije kćeri, Leonor (13) i Sofije (11).