dobar izbor

Ljepše cipele od ovih teško je naći: Slavna brineta rijetko se pojavljuje, uvijek u biranim komadima

26.06.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Glumica Keira Knightley i njezin suprug James Righton uputili su se u vrlo elegantan izlazak. Povod je bio Tjedan visoke mode u Parizu, a Keira je izgleda poput Chanelove princeze u rijetkom pojavljivanju na takvom modnom događaju

Keira Knightley ne pojavljuje se često na Tjednu mode u Parizu. Ali kada to učini, često je to povodom Chanelove revije. Tako je glumica na trenutno aktualnom Tjednu mode u Parizu bila među posjetiteljima s A-liste koji su sjedili u prvom redu na couture reviji francuske modne kuće za jesen/zimu 2024./2025. Za tu posebnu prigodu Knightly je izgledala vrlo sofisticirano u lijepoj bijeloj haljini A kroja.

Chic haljina sastojala se od prozirnog gornjeg dijela nalik bluzi s dugim, prozračnim puf rukavima i dekolteom ukrašenim nabranom mašnom, nošene preko suptilno prugastog steznika. Haljina se dalje u struku s delikatnim naborima nastavljala na suknju A-kroja čiji je rub joj padao točno iznad gležnja.

  • +7
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Keira je svoj izgled s stilizirala malom prošivenom bijelom torbom s tkanim zlatnim i kožnim remenom, blistavim naušnicama u obliku cvijeta i crno-bijelim Mary Jane cipelama s prepoznaltjivim tankim remenom oko gležnja. Sve redom s potpisom Chanela, naravno.

  • +10
Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njezin suprug James Righton pratio ju je u korak na reviji, a pojavio se odjeven u crno odijelo spojeno s bijelom majicom kratkih rukava i parom crnih kožnih mokasinki, tako udobno i elegantno u isto vrijeme.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...