NASMIJANA VOJVOTKINJA

Meghan Markle u noćnom izlasku: Chic izdanje u hit kaputu i kožnim hlačama

02.03.2023 u 09:31

  • +2

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: THE DAILY STARDUST / SHOTBYNYP/MEGA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je otkriveno da Meghan Markle i princ Harry ostaju bez svog britanskog doma po odluci kralja Charlesa III, par je ugledan u noćnom izlasku u privatni klub u Los Angelesu

Nakon što je odlučeno da se njihov britanski dom preda u ruke princa Andrewa, jasno je da Harry i Meghan više nisu dobrodošli u kraljevske rezidencije. I nakon svih velikih događaja u Britaniji, par se odlučio počastiti noćnim izlaskom. Iako izvori bliski paru tvrde da su bijesni zbog ‘okrutne’ odluke kralja Charlesa da ih izbaci iz Frogmore Cottagea, princ Harry i Meghan Markle nisu odavali takav dojam.

U večernjem izlasku s princom Harryjem, Meghan je izgledala posebno šik u bež kaputu s potpisom omiljenog brenda španjolske kraljice Letizije.

Riječ je o kaputu s potpisom brenda Carolina Herrera, čiji je skupocjeni dojam podebljao detalj ovratnika po uzoru na šal. Ovim kaputom, čija cijena iznosi nešto više od 1500 EUR, Meghan je kompletirala crnu kombinaciju u znaku Diorovih komada poput klasičnih salonki i male torbice clutch, a njezin odabir hlača činio je uski model od veganske kože s potpisom brenda Veronica Beard.