savršena za proljeće

Model torbice koji je nepravedno bio podcijenjen ove sezone se vraća kao vrući modni hit

23.02.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Jako dobro poznat model torbice ove sezone doživljava svoj puni procvat. Dolaskom proljetne sezone na modnu scenu stupaju neki novi modni trendovi, a kada je riječ o modnim dodacima, veliki povratak bilježe bucket torbice. Do sada nepravedno skrivene u sjeni, vladat će proljetnom sezonom pred nama

Baš kao što su modne piste još u rujnu prošle godine predvidjele, bucket torbice na velika vrata vraćaju se u modu.

Vodeće modne kuće, kao što su Chanel, Louis Vuitton i Michael Kors, ovaj prepoznatljiv model vratile su u modnu igru svojim sezonskim kolekcijama, i to u upečatljivo mini veličinama te elegantnog kožnog dizajna. S obzirom na naglašenu funkcionalnost i praktičnost povratak ovog trenda, to uopće ne iznenađuje, a ove sezone predstavit će se u punom sjaju.

Na primjer, oversized modeli vrlo su praktični za dane u kojima imate jako puno obveza te vam treba torba u koju stane baš sve, a takav model bit će sjajan izbor i za vikend putovanja.

Praktičnost je naglašena samim oblikom torbice - čvrsta vanjska strana, plus kružno dno, učinkovito sprječavaju da se prevrne. Ako su vam mini trendovi posebno dragi, sigurno će vas osvojiti malene bucket torbe, modeli kakve nude brendovi poput Marnija i Moschina.

U proljetnoj sezoni ovaj osvajajući model torbice dolazi i u raznim zabavnim, maksimalističkim dizajnima. Paco Rabanne nudi model prekriven srebrnim šljokicama dok BTB ima model načinjen od rafije i ukrašen biserima, savršen za nadolazeće ljetne dane i odmore kojima se veselimo.

  • +10
Bucket torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bacite oko na nove bucket torbice koje će zavladati modnim svijetom i pokušajte se zaljubiti u samo jedan primjerak. Ako već nemate svoj primjerak u ormaru, ovo će biti torbica koju ćete poželjeti jer će, kada nastupe proljetni dani, o ovom trendu baš svi pričati.