ŠKAKLJIVI BIKINI

Može li vas njezino tijelo ostaviti ravnodušnima?

27.05.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Američka glumica Olivia Wild, poznata iz serije 'Dr. House', sa zaručnikom Jasonom Sudeikisom uputila se na bajkoviti odmor na Havaje, a lijepa Olivia sve je hipnotizirala svojom savršenom linijom u badiću

29-godišnja zavodljiva glumica na odmoru koji provodi sa zaručnikom Jasonom Sudeikisom na Havajima doslovce blista. Par je cijeli dan proveo na plaži, a Olivia je svoje ženske obline pokazala u slatkom ljubičasto-plavom bikiniju na prugice. Mini bikini je u punom sjaju pokazao Olivijine savršeno oblikovane trbušnjake i vitke noge, a omanji gornji dio opako je prijetio da otkrije malo previše.

Olivia i njezin zaručnik tijekom cijelog dana na plaži nisu se odvajali jedno od drugoga, a osim u zajedničkom kupanju i dijeljenju slanih pusa, par je uživao i u ronjenju i veslanju na dasci. U nedavnom intervjuu Olivia je izjavila kako je svojevremeno smatrala da nije dovoljno lijepa za svog zaručnika.

'On briljantan glumac s nevjerojatnim mozgom. Mislila sam da nisam dovoljno lijepa za njega ili da pak uopće nisam njegov tip', rekla je Olivia koja se sa samo 18 godina udala za talijanskog princa Taoa Ruspolija, a godinu i pol nakon razvoda, lijepa je glumica najavila da se udaje za Sudeikisa.