GIGI HADID

Najpopularnija obuća prikladna je i za večernji izlazak; evo kako je kombinirati

29.08.2023 u 19:50

  • +5

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Fashionistica Gigi Hadid često pokreće trendove, a njezin je look u kojem se uputila u večernje druženje s prijateljicama bio pun pogodak

Trendsterice koje ne žele birati između udobnosti i stajliš looka ove godine se mogu slobodno odlučiti i za najpopularniji model kad se radi o modelima s ravnim potplatima, cool loaferice, odnosno mokasinke čija popularnost rapidno raste iz sezone u sezonu. Udobne, bezvremenskog dizajna i chic, lako se kombiniraju, a baš kao Gigi možete ih isfurati i za neku večernju prigodu.

Nikakvo čudo jer ovakvi modeli su ujedno nosivi u mnogim prigodama, a da su čak savršeni i za večernje izlaske pokazala je i it djevojka Gigi Hadid.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice koja uvijek izaziva reakcije svojim modnim izdanjima te nerijetko kreira modne trendove, za druženje sa svojim poznatim prijateljicama, također manekenkama Hailey Bieber i Kendall Jenner odlučila za loaferice koje je spojila s puno stila s kratkim kožnim topom i trapericama ravnih nogavica.

  • +7
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoj chic outfit osmislila je do posljednjih detalja, a umjesto uobičajenih štikli, zgodna plavuša odabrala je udobne mokasinke i nije pogriješila.

  • +23
Elegantne mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Crne kožne mokasinke s potpisom prestižne modne kuće Miu Miu, stilizirala je s niskim mom trapericama, a look je zaokružila kožnim crop topom s uskim naramenicama. 

Svoju dugu plavu kosu nosila je uvijenu u blage valove, a make up je bio mladenački i nenametljiv. 

Što se tiče dodataka, odlučila se za decentan zlatni nakit te je kreirala još jedan fantastičan stajling za koji je i ovoga puta zaslužila najbolje ocjene.