Njoke, palačinke ili pak rođendanska torta u kućnoj izvedbi mogu ispati doslovce božanstveni, no jeste li ikada probali ta jela u restoranima? Ako niste, imate sreće
Nema ničega goreg nego kada cijeli dan razmišljate i sanjate samo o jednom jelu, a na kraju, kada konačno sjednete i naručite ga, ono što dobijete je, blago rečeno, razočaravajuće, piše Huffington Post. Iako spadaju među najomiljenija jela, činjenica je da kada naručite neka jela u restoranu ono što dobijete je, gotovo u pravilu, jako loše.
Njoki
Kada su dobri: nalikuju na nježne krumpirove jastučiće koji su tako meki i pjenasti da biste na njima mogli čak i odspavati, a svaki zalogaj je slastan
Kada su loši: male, ljepljive loptice od krumpirovog tijesta koje nevjerojatno loše djeluju na probavu i teško padaju na želudac
Koliko često su loši: u 80 posto slučajeva
Palačinke
Kada su dobre: pahuljaste i lagane, okusom i izgledom podsjećaju na djetinjstvo
Kada su loše: suhe, mlohave ili, još gore, nalik na gumu
Koliko često su loše: u 82 posto slučajeva
Pržene lignje
Kada su dobre: kada su slane, hrskave, slasne, ne prepržene
Kada su loše: kada su gumene, masne i žilave
Koliko često su loše: u 86 posto slučajeva
Cheesecake
Kada je dobar: gotovo je magično kremast i slastan, a djeluje nevjerojatno lagano i pahuljasto
Kada je loš: uglavnom kada nalikuje na beton zahvaljujući ogromnoj količini šećera
Koliko često je loš: u 87 posto slučajeva
Rođendanska torta
Kada je dobra: kada rođendansku tortu glumi kakva slasna pita
Kada je loša: kada ima preslatku glazuru, kada djeluje kao kolač bez brašna, a nakon što je pojedete imate osjećaj kao da su vam komadići voska zapeli za zube
Koliko često je loša: u 98 posto slučajeva