profinjen stil

Navijački stajling s potpisom domaćih dizajnera: Sanja Musić Milanović oduševila elegancijom

24.06.2024 u 21:26

Bionic
Reading

Da će u Njemačku na Europsko nogometno prvenstvo na utakmicu s Italijom, u pratnji supruge, predsjednik Republike Zoran Milanović najavio je još prije nekoliko dana. U Njemačku su stigli ranije tijekom ponedjeljka, a snimljeni su na tribinama tijekom utakmice

Sanja Musić Milanović i ovog puta je privukla pažnju pomno odabranim komadima, a poznato je da po uzoru na prve dame drugih zemalja, često promovira hrvatski dizajn.

Dobro raspoložena prva dama svoju najnoviju kombinaciju bojama je prilagodila dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Zabljesnula je u dugom bijelom sakou domaće modne marke Varteks, a crvene trapez hlače koje je uparila s njim (i uz bluzu iste nijanse) su iz kolekcije brenda DeLight Ivana Friščića.

  • +10
Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Svoje modne kombinacije Sanja Musić Milanović u pravilu upotpunjuje modnim dodacima hrvatskih dizajnera. Tako je i ovu 'navijačku' podigla nakitom u hrvatskim crveno/bijelim bojama s potpisom makedonske dizajnerice hrvatskog podrijetla, Ivane Knez. Kosu je lagano uvila te prebacila preko jedne strane, a njezin zaštitni znak - crveni ruž, savršeno je nadopunio cijeli outfit.

  • +18
Poznati na utakmici Hrvatska-Italija Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
sve osim nogometa

Učitavanje...