AKO MOŽE ONA...

Ne može bolje: obična majica, traperice, starke i 'raybanke'

16.07.2015 u 22:51

Bionic
Reading

Pop diva Beyoncé može si priuštiti sve najskuplje krpice na svijetu, ali kada su traperice u pitanju, izgleda da se njoj najviše sviđaju one iz H&M-a

Više je puta Beyoncé kombinirala povoljne komade iz lanaca ulične mode poput H&M-a, a posebno voli nositi njihove traperice.

Ovoga puta odlučila se za običnu bijelu majicu koju je utaknula u traperice i istaknula fantastične obline. Uz Ray Ban sunčane naočale, iskombinirala je simpatične Converse tenisice i styling je tu! Budući da je vrijeme sniženja, traperice poput njezinih možemo kupiti i za 100 kuna.

Sportsko ležerni look zaokružila je malim detaljem, narukvicom oko noge pa neka se zna da i u bijeloj majici s trapericama i tenisicama cura može biti ženstvena i zavodljiva.

A Beyoncé je uspješna, bogata i lijepa te jako puno truda ulaže u svoj izgled i stil. Glazbena diva dotjerala je liniju uz poseban plan veganske prehrane, izgubivši ukupno 29 kilograma od 2013. nakon rođenja kćerkice Blue Ivy. A to svakako nije zanemariv rezultat.

Njezino carstvo časopis Forbes procijenio je na 450 milijuna dolara, ali Beyoncé zna da za dobar stil nije nužno potrebno puno novca i to dokazuje ovakvim outfitima.