MODNI SAVJETI

Ne možete se više zamisliti u tajicama? Evo nekoliko ideja za home office stajlinge

09.11.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Već više od pola godine, svakodnevica mnogih zaposlenika promijenila se iz temelja, a globalna pandemija je dodatno potaknula model rada od kuće za sve one čija priroda posla to omogućava

Ako ste i vi među onima koji u pidžami i s messy punđom rade iz 'home officea', vjerojatno su vam nakon svih ovih mjeseci iskreno dojadili comfy stajlinzi.

Tajice, trenirke ili udobne joggerice, trenutačno su najpopularniji komadi, a mnogi su se popularni brendovi prilagodili ponudi te su lansirali kolekcije odjeće za slobodno vrijeme kojima je teško odoljeti.

Brojne influencerice i modne blogerice također su se uspješno prilagodile 'novom normalnom' te su njihovi profili prepuni ideja za neodoljive stajlinge u kojima možemo raditi i od kuće.

Kako bi smo bili efikasniji u radu, važno je ipak i poraditi na stajlingu, jer i to podiže raspoloženje, s čime se slaže i modna ikona Olivia Palermo.

'Pokušavala sam stalno imati frizuru i biti našminkana kao i inače, ali odjeću sam ipak prilagodila trenutku pa je bila više casual chic nego kako bih se odijevala primjerice za neke sastanke', rekla je u jednom ranijem intervjuu Olivia koju na Instagramu prati impresivnih 6.4 milijuna obožavatelja.

Blogerica Zeena osmislila je jedno zanimljivo modno rješenje dok je Léna Farl isfurala cool look koji uključuje leopardski print i puf rukave.

  • +32
Udobne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ukoliko ste ovih dana u potrazi za zanimljivim modnim rješenjima, evo nekoliko cool ideja s Instagrama: