za svaki dan

Ne odvaja se od udobnog kombinezona: Princeza Charlene osvanula u efektnom dizajnu

13.09.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Kombinezoni su osvojili srca modnih zaljubljenica u prijelaznom razdoblju, koje dobro znaju iskoristiti njihovu praktičnosti i eleganciju

Na inauguraciji fakulteta Charlesa III. u Monaku, princeza Charlene ponovno je zaigrala na kartu nepogrešivog kombinezona i osvanula u efektnom, laskavom modelu.

Monegaška princeza i prošlog je vikenda blistala u kombinezonima, noseći čak dva različita modela u istom dizajnu, a da se njihove udobnosti i elegancije nije spremna odreći, pokazala je već prvom prilikom.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Princeza Charlene opet u kombinezonu

Lijepa Charlene odabrala je model brenda DVF (po cijeni od 598 dolara) i zadovoljno istaknula vitku figuru, u čemu joj je pomogao široki crni povez oko struka.

Efektan dizajn bijelih i crnih kvadratića na smeđoj podlozi plijenio je pozornost, kao i romantične vezice koje su služile za suženja na kratkim rukavima.

Ovaj laskavi kombinezon uskladila je s crnim cipelama špic vrha i pravokutne mašne, nanijela minimalni make-up s istaknutim sjajilom te sve podigla srebrnim naušnicama.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Prošli vikend osvanula je u dva različita kombinezona - jednim u kontrastnim tonovima s potpisom Diane von Furstenberg, koji podosta podsjeća na posljednji model, i drugim u jarko crvenim tonovima u kojima nije mogla proći nezamijećeno.

Kombinezoni su posebno poželjni u prijelaznom periodu, koji nam slijedi u narednim tjednima, kada se vrlo izazovno obući u kombinaciju u kojoj ćete biti od jutra do mraka. No, s ovim svestranim komadom nećete imati problema - izvrsno pristaje uz svaku jaknu ili sako, ali i svaki tip obuće - od modernih tenisica za cool look, do udobnih balerinki ili slingback cipela za outfit koji je oličenje francuskog chica.

Ona nikad ne promaši

Putno izdanje Cate Blanchett: Savršeno nosi bijeli kombinezon

Pogledaj galeriju