MODNI MARATON

Ne zna se koji je stajling ljepši: Kraljica Rania zadivila spojem modernih i klasičnih komada

13.04.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Sa suprugom, kraljem Abdullahom II i najstarijim sinom, prijestolonasljednikom Husseinom, jordanska kraljica Rania stigla je u službeni posjet Japanu

Kraljevski posjet Zemlji Izlazećeg Sunca započeo je ovog utorka, a već prvog dana jordanska kraljica Rania ništa nije prepustila slučaju kada je riječ o modi.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, 52- godišnja Rania započela je japansku avanturu s tri izdanja.

  • +2
Kraljica Rania u Japanu Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovog utorka nasamo se susrela sa Yuko Kishidom, suprugom japanskog premijera, nakon susreta s carom Naruhitom i caricom Michiko.

Za tu prigodu odabrala je vrhunski ružičasti look s potpisom australskog brenda Zimmermann.

Sastavljen od strukiranog topa s kratkim rukavima s okruglim izrezom ovratnika te duge ravne suknje, komplet koji je odabrala svoju posebnost može zahvaliti trendovskom detalju 3D cvjetova.

U Carskoj palači, jordanska kraljica nosila je sasvim drugi stajling - bež kaput-haljinom stegnutom detaljem zlatnog remena u struku. Kako se doznalo, ovaj efektan dodatak potpisuje nizozemsko-marokanski dizajner Mo Benchellal, a ništa manje nije bio zanimljiv dodatak torbe.

Po uzoru na slamnate torbe kakve će i ovog ljeta nesumnjivo dominirati modnom scenom, odabir jordanske kraljice činila je minijaturna torbica brenda Fendi u svijetlo smeđoj boji.

Tijekom privatnog obilaska Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti, Rania se pojavila u najnovijem izdanju – crnom odijelu iz jesensko-zimske, haute couture kolekcije dizajnera Alexandrea Vauthiera.

Spomenuto odijelo na najbolji način spaja klasiku s ekstravagancijom koja se ogleda u detaljima. Skraćeni sako isticao se naglašenim ramenima, voluminoznim reverima, sofisticiranim strukom i pojasom s dvorednim kopčanjem.

Diorova torba s tilom, kamenčićima i ukrasima pokazala se punim pogotkom, baš kao i visoke potpetice od crvenog satena s potpisom Gianvita Rossija - spoj klasičnih, modernih i statement komada.