KATE MOSS

Ne znate kako ljeti nositi komade od kože? Legendarna manekenka ima stajliš rješenje

15.07.2020 u 13:12

Bionic
Reading

Kate Moss, 46-godišnja legendarna britanska manekenka koja je ostvarila impresivnu karijeru u svijetu mode, uvijek je u središtu pozornosti medija

Britanka prepoznatljivog stila koja se iz svog rodnog Croydona vinula u zvjezdane visine te postala jedna od najbolje plaćenih i najpoznatijih manekenki svih vremena, i sad plijeni poglede gdje god da se pojavi.

Njezinu su modni outfiti uvijek drukčiji i prepoznatljivi s jakim individualnim potpisom, a ova netipična ljepotica poznata i po svom rockerskom stilu, često je pokretala i stvarala trendove.

Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: W8 MEDIA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kate nije promaknula fotografima prilikom izlaska iz svog doma na sjeveru Londona u još jednom izdanju bez greške.

Modna ikona spojila je uski top visokog ovratnika s ukrasnom trakom u efektnoj boji karamele od prozračnog pletiva i kožne kratke hlačice.

Ovaj cool look upotpunila je i s torbicom od kroko uzorka i trendi sunčanim naočalima mačkastih okvira.

Ležerna frizura i zlatna narukvica upotpunili su stajling proslavljene manekenke koja je nekad punila novinske stupce svojim burnim životom i ljubavima.

Njezini dani kada je tulumarila sada su daleka prošlost, a Kate Moss danas odlazi u krevet i prije 23 sata, priznajući kako joj je potrebno barem osam sati sna kako bi drugi dan bila dobre volje.

U nedavnom je intervjuu izjavila da se sad najbolje opušta uz Netlix i jogu.

'U krevetu sam do 23, a prije negoli zaspim pogledam Netflix. Upravo sam završila sa gledanjem 'Sex Education' i bilo je zabavno. Ujutro se budim oko 8, a loše sam volje i pospana u popodnevnim satima ako tu noć nisam odspavala barem osam sati', priznala je manekenka.