PLIJENI IZGLEDOM

Nema konkurenciju: Najbolje odjevena kraljica ponovno oduševila izborom svečane toalete

22.11.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Kraljica Maxima i kralj Willem-Alexander od Nizozemske ugostili su u kraljevskoj palači singapursku predsjednicu Halimah Yacob i njezina supruga Mohameda Abdullaha Alhabsheeja, a nakon uobičajenog službenog prijema uslijedila je svečana večera na kojoj je lijepa kraljica još jednom potvrdila titulu najbolje odjevene kraljice

Nizozemski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima ugostili su u Kraljevskoj palači singapursku predsjednicu i njezina supruga, a ubrzo nakon što su svijet obišle fotografije njihova susreta, svi su brujili o još jednom odličnom stajlingu lijepe kraljice.

Za susret s predsjedničkim parom, 47-godišnja kraljica odabrala je gotovo identičan stajling koji je nedavno nosila tijekom susreta s austrijskim predsjednikom Alexanderom Van der Ballenom i prvom damom Doris Schmidauer. Ako izuzmemo lepršavu midi haljinu asimetričnog kroja, kraljica je nosila identičan kaput, štikle, šešir i rukavice u boji crvenog vina, a stajling je ovaj put, umjesto statement nakitom, upotpunila šalom u istoj boji.

  • +5
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon svečanog prijema uslijedila je državna večera za koju se kraljica Maxima presvukla u elegantniju toaletu. Riječ je o prekrasnoj crvenoj maksi haljini s jednim rukavom koju je dizajnirao proslavljeni nizozemski dizajner Claes Iversen. Osim što je zahvaljujući dominantnoj crvenoj boji svo vrijeme bila u centru pažnje, kraljica je ovim stajlingom još jednom potvrdila titulu najbolje odjevene kraljice, kako joj često tepaju svjetski mediji.

  • +9
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling lijepa kraljica je upotpunila baršunastom 'clutch' torbicom, širokim remenom u struku i raskošnom tijarom optočenom dijamantima te pripadajućom narukvicom, naušnicama i brošem, također izrađenima od istog dragog kamenja.