'IT' KOMAD

Ni Ljupka Gojić Mikić nije mogla odoljeti najpoželjnijem kaputu sezone koji u svom ormaru imaju sve istinske zaljubljenice u modu

06.11.2020 u 13:37

Bionic
Reading

Proslavljena domaća manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić redovito s pratiteljima na Instagramu dijeli svoje odjevne kombinacije koje redom obaraju s nogu. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, kako joj često tepaju mediji, baš nikad ne griješi po pitanju stajlinga, a njezin ormar u svakom trenutku krije najaktualnije modne trendove, što je još jednom dokazala ovim genijalnim outfitom

Naša proslavljena manekenka, poduzetnica i vlasnica modnog brenda Jolie Petite, Ljupka Gojić Mikić, svakim svojim stajlingom izazove veliku pažnju. Godine rada u modelingu pomogle su joj da izgradi svoj jedinstven modni stil i da s lakoćom sklapa naizgled nespojive komade.

Možda najviše od svega oduševljava nas činjenica da Ljupka uvijek među domaćim, a nerijetko i svjetskim trendsetericama prva isfura pojedini modni trend ili 'it' komad sezone. Lijepa poduzetnica, koja se nakon devet godina života u Japanu sa suprugom i kćerima vratila u rodni Zagreb, ponovno nas je oduševila svojim istančanim osjećajem za estetiku i poznavanjem trendova.

Ljupka je u svoj ormar ove sezone poput mnogih modnih ovisnica pospremila must have kaput od prošivenog materijala. Ovaj specifičan puffer model slovi za najpoželjniji kaput sezone jesen/zima 2020., a koliko ga obožavaju trendseterice, dovoljno govori činjenica da su prošivene jakne i kaputi doslovno preplavili Instagram.

Lijepa poduzetnica odlučila se za model s potpisom brenda Baum und Pferdgarten, čija cijena iznosi oko 3500 kuna. Svoj je omiljeni kaput uskladila sa skinny trapericama i kariranom bluzom, a stajling je zaokružila efektnim gležnjačama i skupocjenom Guccijevom torbom Dionysus, dostupnoj po cijeni od oko 22.000 kuna.

Prošiveni kaputi