UPEČATLJIV KOMAD

Ni supruga nogometne zvijezde nije odoljela hit krpici

17.06.2016 u 13:32

  • +3

Gucci košulja osvojila slavne dame

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Modna kuća Gucci pod kreativnim vodstvom dizajnera Alessandra Michelea već nekoliko sezona uživa ogromnu popularnost modne javnosti. Nakon lansiranja hvaljene kolekcije za sezonu proljeće-ljeto jedan komad posebno je zaintrigirao slavne dame

Nešto ranije ove godine megapopularna Beyonce iznenadila je svoju ogromnu bazu fanova videospotom za najnoviju pjesmu 'Formation', u kojem je promijenila mnoštvo skupocjenih outfita. U spomenutom spotu i sceni u kojoj stoji na plutajućem policijskom autu istaknula se crvena košulja ukrašena potpisom utemeljitelja modne kuće Gucci.

Ova zanimljiva košulja dio je hvaljene Guccijeve kolekcije za proljeće-ljeto, a nakon što ju je za potrebe spota premijerno isfurala Beyonce, njezin potez odlučile su slijediti druge slavne dame.

Britanska pjevačica albanskih korijena Rita Ora u šetnji Los Angelesom snimljena je u spomenutoj Guccijevoj košulji, isto kombiniranoj s pripadajućom suknjom, i tenisicama Stan Smith brenda Adidas, za koji već nekoliko sezona stvara kolekcije i nastupa kao zaštitno lice.

Beyonce i Riti Ori pridružila se i najmlađa članica klana Kardashian – Kylie Jenner. Povodom snimanja naslovnice za magazin Wonderland, Kylie Jenner zablistala je u hit košulji, čime je potvrđena njezina rastuća popularnost.

Britanska TV prezenterica i žena engleskog nogometaša Waynea Rooneyja, ColeenRooney, također nije odoljela čarima crvene Guccijeve košulje ukrašene mnoštvom potpisa utemeljitelja. Iako je košulja na reviji predstavljena s pripadajućom suknjom u jednakoj boji i s identičnim printom, slavne dame uglavnom daju prednost košulji čija popularnost raste iz dana u dan, unatoč paprenoj cijeni višoj od 9000 kuna.