DIVA U BIJELOM

Nina Badrić danas slavi, a pohvalila se i raskošnom haljinom koju će odjenuti za svoj rođendanski koncert

04.07.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Nina Badrić u srpanj je uplovila punom parom, nakon godinu i pol dana pandemijske stanke održala je i svoj prvi koncert u Opatiji, a pred njom je i veliki nedjeljni koncert na splitskom Peristilu, koji će biti po mnogo čemu poseban. Naime, Nina danas slavi 49. rođendan, a tim je povodom pokazala i bajkovitu kreaciju koju će odjenuti za splitsku publiku

Bijela haljina sirena kroja, koja slavi žensku figuru, Ninin je odabir za večerašnji koncert na Peristilu, a potpisuje je najpopularniji domaći modni dvojac, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, poznatiji kao eNVy room.

'Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovi dan pokvarit', vap, šuari, vari. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu', napisala je Nina uz fotografiju na kojoj isprobava haljinu.

Raskošna kreacija sirena kroja ukrašena je na donjem dijelu sitnim valovima tila, dok gornji dio krase naglašena ramena, ali i duboki dekolte.

Za nastupe Nina obično bira raskošne, glamurozne kreacije, dok privatno njeguje ležeran stil.

  • +7
Nina Badrić u Opatiji Izvor: Promo fotografije / Autor: David K. - Foto Luigi Opatija

'Vjerojatno ste već primijetili da nemam problem odjenuti nešto više puta ili kombinirati na drugi način. Neke od haljina koje nosim na nastupe su posuđene, dakle one se vraćaju dizajnerima, a ono što svakodnevno nosim – to nosim. Ali znam se malo i zamijeniti sa sestrom – lijepo je nekada, kao u srednjoj školi, zaviriti u tuđi ormar i posuditi nešto', rekla je u jednom od razgovora za Tportal.

'Privatno garderobu ne mogu zamisliti bez dobrih traperica, udobnih majica ili toplog i udobnog kaputa. A poslovno volim elegantne i malo posebne cipele, dobro odijelo, isto s nekim twistom, a moram priznati da su mi kombinezoni posebna strast. Lagala bih kad bih rekla da sam najsretnija u štiklama i haljini. Udobne hlače i majica i - mogu sve, u šetnju s nećakom, shopping sa sestrom ili na kavu s frendicama', priznala je Nina.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL