ZVJEZDANA SURADNJA

Nitko ne nosi bajkovite Guccijeve haljine tako dobro kao ona

15.04.2016 u 14:49

Bionic
Reading

Prošlog mjeseca modna kuća Gucci objavila je vijest o tome da će pjevačica Florence Welch na aktualnoj turneji 'How Beautiful' nositi njihove kreacije

Kao i brojne zvijezde, i britanska pjevačica Florence Welch nije odoljela viziji modne kuće Gucci. Za mnoštvo svečanih događanja odabrala je upravo haljine ovog brenda, a nosit će ih na turneji 'How Beautiful'.

Posljednja dva dana Florence je obilježila nastupima u Italiji, na kojima su do izražaja došle sanjive haljine s Guccijevim potpisom nastale pod kreativnom palicom dizajnera Alessandra Michelea

Na koncertu u talijanskoj Bologni Florence je na pozornicu kročila u prozračnoj nebeskoplavoj haljini koja se krojem i materijalom naslanja na roza verziju predstavljenu u popularnoj kolekciji za sezonu proljeće/ljeto.

Osim nje, Florence je predstavila Guccijevu kreaciju u znaku čipke i presijavajućeg motiva papige koji se također našao na nekoliko odjevnih komada u sklopu spomenute kolekcije.


Ova nova muza modne kuće Gucci djelovala je i više nego bajkovito zahvaljujući raskošnim organza volanima u plavoj boji i prozirnoj haljini strukiranog kroja u znaku čipke. Vjerojatno najbolji dio scenskog izdanja pjevačice bilo je to što ga je održala bosonoga. Njezin nastup u prozračnoj Guccijevoj haljini, lišen obuće i dodataka, definitivno ide u korak s trenutnim ukusom modne industrije koji utjelovljuje nesputana romantika.

Na aktualnoj turneji, a neki od koncerata već su odavno rasprodani, Florence će ovog ljeta posjetiti i Hrvatsku te ćete uživo moći uživati u talentu i modnoj bajci ove britanske dive i Guccija.