PHYTO BLOND

Njega kose za prirodne plavuše!

09.08.2024 u 08:55

Bionic
Reading

PHYTO BLOND - NOVA linija za njegu prirodne plave kose

Plava kosa oduvijek je bila simbol ljepote i sofisticiranosti. No, održavanje njenog blistavog izgleda često je izazov. Prirodna plava kosa sklona je oksidaciji, zbog čega može brzo izgubiti sjaj i postati beživotna. Svaka plavuša zna koliko truda treba uložiti da bi kosa izgledala zdravo i sjajno.

U svijetu ljepote, gdje trendovi brzo dolaze i odlaze, Patrick Alès, osnivač branda PHYO , ostavio je trajni utjecaj svojim inovativnim pristupom njezi kose. Kao vrhunski frizer i botaničar poznat je i po nadimku "čovjek sa zlatnim škarama", Alès je posvetio svoju karijeru razvoju biljnih tretmana koji vraćaju život prirodnoj plavoj kosi. Inspiriran ikoničnim izgledom Brigitte Bardot, koja je postavila standard za plavu kosu, Alès je odlučio stvoriti posebnu liniju za njegu kose za sve prirodne plavuše.

JABUČNI OCAT KLJUČNI SASTOJAK OVE LINIJE!

Tako je rođena linija PHYTO BLOND, s prvim tretmanom PHYTOCIDRE koji sadrži jabučni ocat za zaglađivanje kutikula kose, čineći je blistavom i sjajnom. No, Phyto nije stao samo na tome. Umjesto vode, koja je tradicionalno ključni sastojak u većini proizvoda za njegu kose, Phyto sadrži u svojim formulama ekstrakt bijelog sljeza za izniman sjaj. Ovaj jedinstveni sastojak udvostručuje sjaj kose, donoseći revolucionarnu promjenu u svijetu njege kose.

Jabučni ocat, dobiven ručno i prirodno iz jabuka s kontroliranim uzgojem, ključni je sastojak PHYTO BLOND linije. Ovaj prirodni eliksir zatvara kutikule kose, omogućujući optimalnu refleksiju svjetlosti i vraćajući kosi izgubljeni sjaj. Uz dodatak ekstrakta šafranike, koji pruža antioksidativnu zaštitu i intenzivnu njegu, PHYTO BLOND linija proizvoda štiti prirodnu ljepotu kose.

KAKO DO PREKRASNIH PRIRODNIH PRAMENOVA?

I prirodni pramenovi mogu izblijediti i zato ekstrakt šafranike pruža antioksidativnu zaštitu i intenzivnu njegu. Linija BLOND sadrži 3 proizvoda za njegu kose: šampon, regenerator i sprej za posvjetljenje kose. Njihova medena tekstura i bogata pjena nježno čiste i posvjetljavaju vlasi kose, pružajući izniman sjaj bez silikona. Također, očaravajući miris nerolija, cvijeta naranče, ylang-ylanga i sandalovine čine ovu liniju posebnom.

Je li moguće posvijetliti plavu kosu za dva tona bez isušivanja?

Moguće je! U središtu formule je jabučni ocat, precizno dozirani vodikov peroksid kako bi se izbjeglo isušivanje, i biljni glicerin za mekoću i hidrataciju. Sunce ili izvor topline zatim aktiviraju učinak posvjetljivanja kose. Jednom primjenom svakih 2 do 3 dana, na mokru ili suhu kosu, sprej za posvjetljivanje stvara ultra prirodni sunčani efekt, bez oštećenja vlasi kose.

NOVU PHYTO BLOND liniju možete pronaći u Muller prodavaonicama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i ljekarničkim webshopovima, te na www.delmerion.hr

Zapamtite da je pravilna njega kose esencija svakog dobrog izgleda!