MODNI DVOBOJ

Noćna mora svake žene: Slavne ljepotice osvanule na crvenom tepihu u identičnoj haljini

18.04.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Unatoč razlici u godinama, glumica Jane Seymour i naslijednica Hilton carstva, Paris Hilton, po svemu sudeći imaju isti ukus za modu. Slavne ljepotice bile su glavne zvijezde na crvenom tepihu humanitarnog događanja u suradnji organizacije The Colleagues i modne kuće Oscar de la Renta

Svake godine neprofitna organizacija The Colleagues organizira humanitarnu akciju kojoj je cilj pomoći djeci i njihovim obiteljima koje su pretrpjele nasilje, zlostavljanje ili neki oblik traume, a novac za njih prikuplja se prodajom dizajnerske odjeće, umjetnina i kućanskih predmeta.

Na The Colleagues i Oscar de la Renta godišnjem crvenom tepihu pojavile su se brojni poznati humanitarci, a prestižna nagrada Champion of Children Award za pozitivan utjecaj na živote djece otišla je u ruke glumice Jane Seymour.

67-godišnja zvijezda popularne serije 90-ih 'Dr. Quinn, Medicine Woman' na crveni je tepih stigla u razigranoj lepršavoj midi haljini s cvjetnim uzorkom. Proljetna bijela haljina s elegantnim volanima i uzorkom tulipana potpisuje modna kuća Oscar de la Renta, a lijepa glumica je stajing upotpunila crnim Christian Louboutin štiklama.

  • +36
Jane Seymour i Paris Hilton zablistale u istoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No nije Jane Seymour jedina slavna dama kojoj se svidjela de la Rentina haljina. Slavna bogatašica Paris Hilton na crveni je tepih stigla u identičnoj haljini u kombinaciji s Oscar de la Renta torbicom boje breskve s detaljem 3D cvijeta te bijelim štiklama. 37-godišnja ljepotica spremno je pozirala fotografima tik do slavne glumice, ostavljajući dojam kao da ju nimalo ne dira to što još netko nosi njezinu haljinu.

Iako se mnogim ženama ne bi svidjelo to što se netko drugi pojavio u istom stajlingu, vjerujemo kako je ovdje ipak riječ o marketinškom triku, jer dok god se piše o haljini, sve drugo nije ni važno.

U Parisinom društvu pojavile su se i njezina sestra Nicky i majka Kathy Hilton. Prava je rijetkost vidjeti sve tri žene Hilton na okupu, a sljedeća prilika za to najvjerojatnije će biti vjenčanje Paris i njezina dečka, glumca Chrisa Zylke. Mlađa sestra Nicky je također odabrala sličnu haljinu zatvorenog dekoltea s cvjetnim uzorkom u plavoj boji, dok je stajling upotpunila tamnoplavom torbicom i crnim štiklama, također s potpisom Oscara de la Rente.