PENELOPE CRUZ

Nose se šiške: Nova frizura lijepe Španjolke pun je pogodak i pouzdano briše godine s lica

13.02.2023 u 09:54

  • +14

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Penelope Cruz, Almodovarova muza i proslavljena španjolska glumica, godinama je vjerna svojoj bujnoj tamnoj kosi te je povremeno osvježi pramenovima ili se poigra slojevima, načinom stiliziranja i razdjeljkom

Zgodna brineta na tradicionalnoj dodjeli nagrada Goya, održanoj u Sevilli, blistala je u senzacionalnom modnom izdanju u raskošnoj crnoj haljini koju potpisuje talijanski dvojac Dolce & Gabbana.

Kreacija ima nekoliko chic detalja koji je čine jedinstvenom i uočljivom, a u ovaj look bez greške fantastično se uklopila odlična frizura slavne Španjolke.

ZANOSNA GLUMICA

Penelope Cruz plijenila pozornost u Chanelu: Vitke noge istaknula chic kompletom od tvida

Pogledaj galeriju

Tamnokosa ljepotica podignula je kosu u efektan polurep s ukrasnom kopčom, trendi detaljem koji se vratio iz 90-ih u velikom stilu, a posebnost frizuri daju guste šiške jer su savršeno uokvirile njezino lice.

Penelope, koja će u travnju ove godine proslaviti 49. rođendan, nosi guste, ravno isfenirane šiške koje svakoj frizuri daju šarmantnu vibru bez obzira na duljinu, a osim toga imaju anti age efekt jer brišu godine s lica skrivajući prve bore i znakove starenja.

Ako niste oduševljeni ovakvim tipom šiška, ništa manje efektne nisu ni tzv. zavjesa šiške, koje također ne silaze s ljestvica popularnosti, a lako ih možete skloniti špangicom ili ukosnicom kad vam dosade.