ROMANTIČAN STAJLING

Odbjegla nevjesta: Judita Franković na prestižnu dodjelu nagrada stigla u vjenčanici

28.02.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni Studio na HRT-u glumica Judita Franković zablistala je u romantičnoj haljini, točnije vjenčanici. Da ne znamo kako je glumica na prestižnoj dodjeli medijskih nagrada vodila dio programa, pomislili bismo kako je pobjegla s vlastitog vjenčanja

Glumica Judita Franković, poznata po specifičnom i originalnom modnom izričaju, iznenadila je odabirom stajlinga za svečanu dodjelu nagrada Zlatni Studio koji svake godine tradicionalno dodjeljuje televizijski tjednik Studio. Zvijezda nagrađivanog filma 'Sonja i bik' i televizijske serije 'Počivali u miru' na dodjeli nagrada pojavila se u romantičnoj bijeloj vjenčanici domaćeg potpisa.

Riječ je o jednoj od deset vjenčanica iz najnovije kolekcije svečanih haljina za proljeće/ljeto 2018. modnog dvojca eNVy room. Da ne znamo da je glumica vodila dio svečanog programa, pomislili bi da je pobjegla s vlastitog vjenčanja s dugogodišnjim dečkom, majstorom fotografije Markom Brdarom.

  • +32
Svečana dodjela nagrada Zlatni studio na HRT-u Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Romantična satenska haljina 'A' kroja s predimenzioniranim volanima koji prate liniju dubokog dekoltea istovremeno zrači neodoljivim seksepilom, na drugačiji, damski način. Glumica je stajling začinila efektnim uvijenim zlatnim naušnicama i crvenim ružem, dok je kosu podigla u elegantnu punđu. 

Lijepa glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Majka asfalta' Dalibora Matanića, rado nosi kreacije s potpisom domaćeg modnog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, s kojima surađuje dugi niz godina.

  • +28
eNVy room modna revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Na nedavno održanoj reviji u studiju eNVy rooma glumica je također plijenila pažnju u točkastoj haljini modnog dvojca koju je nosila na vlastiti način, inspirirana pariškim 'chic'-om.