UKRALA POZORNOST

Oduševila izgledom u moćnom odijelu: Sada svi govore o sestri Kamale Harris

24.08.2024 u 12:34

  • +5

Maya Harris

Izvor: Profimedia / Autor: TANNEN MAURY / UPI / Profimedia

Bionic
Reading

Moćno odijelo ružičaste boje postalo je suvremenim simbolom ženskog osnaživanja, a to je u posljednjoj večeri Nacionalne konvencije Demokrata u Chicagu potvrdila mlađa sestra Kamale Harris

Maya Harris, 57- godišnja sestra aktualne američke potpredsjednice Kamale Harris, u potpunosti je prigrlila ružičastu boju za svoj govor na pozornici u Chicagu.

Ova odvjetnica po struci godine 2016. obnašala je dužnost više političke savjetnice u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton, a zahvaljujući sestrinoj kandidaturi ponovno se našla u centru pozornosti.

Sestra Kamale Harris ukrala show na konvenciji

Ružičastu boju, koja je proteklog ljeta dominirala modnom scenom zahvaljujući filmu 'Barbie' Grete Gerwig, Maya Harris istaknula je krojenim sakoom na dvoredno kopčanje, u kombinaciji s odgovarajućim hlačama.

Moćna odijela dizajnirana su kako bi ženama pomogla izraziti autoritet i samopouzdanje na radnim mjestima u kojim dominiraju muškarci. Taj modni koncept posebno je zaživio 80-ih godina, karakteriziran oštrim krojevima i hrabrim bojama, koje su pomogle ženama da istaknu svoju prisutnost u poslovnom okruženju.

Konkretno govoreći, moćno odijelo ružičaste boje postalo je suvremeni simbol ženskog osnaživanja, vraćajući u fokus boju koja se često povezuje s krhkošću i ženstvenošću. Ta ružičasta nijansa, uz zelenu, također je boja Kamalinog sveučilišnog sestrinstva, Alpha Kappa Alpha.

  • +5
Kamala Harris i Tim Walz Izvor: Profimedia / Autor: Saquan Stimpson - CNP / INSTAR Images / Profimedia

Jill Biden u haljini Ralpha Laurena, Michelle Obama u futurističkom kompletu

Nacionalna konvencija Demokratske stranke održana je u Chicagu od ponedjeljka do četvrtka, a na njoj je aktualna potpredsjednica SAD-a službeno prihvaćena kao demokratska predsjednička kandidatkinja, dok je guverner Minnesote Tim Walz izabran za potpredsjednika. Ovo političko događanje također je postalo i modnom aferom.

Osim Maye Harris i prve dame Jill Biden u haljini Ralpha Laurena izrađenoj po mjeri, najveću pozornost osigurala je bivša prva dama Michelle Obama, koja se na pozornici u Chicagu pojavila u futurističkom kompletu s potpisom brenda Monse.

  • +5
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia