3. Hrvatski festival hrane i vina koji će se održati od 13. do 15. studenoga u sportskoj dvorani Arena Zagreb, pod jednim krovom tijekom tri festivalska dana okuplja 300 domaćih i stranih izlagača i atraktivan popratni program s 34 kulinarske radionice i 11 vinskih radionica
Posjetitelji, kojih se ove godine očekuje blizu 20.000, imati će priliku degustirati vrhunske proizvode malih i srednjih proizvođača hrane i vina, upoznati brojne autohtone delicije čak 16 županija i besplatno pratiti 34 kulinarske radionice brojnih domaćih i stranih chefova, gastro blogera, nutricionista i zaljubljenika u finu hranu i vino.
Program kulinarskih radionica koncipiran je na način da zadovolji interese široke publike. Tako će primjerice poznati chefovi, poput Ante Udovičića i Marka Palfija otkriti svojeomiljene sezonske recepte, dok će svi poklonici zdrave prehrane imati priliku upoznati ses npr. bezglutenskim ili raw food receptima a ljubitelji slastica pratiti tzv. Cake&Bake show vrhunskih slastičara. Kulinarske radionice odvijat će se kontinuirano na čak dvije show cooking pozornice.
Ljubitelji vrhunskog vina, pored brojnih degustacija, imat će priliku besplatno sudjelovati u 11 vinskih radionica, koje okupljaju brojne priznate enologe, vinare i sommeliere. Cjelokupan raspored kulinarskih radionica i više informacija, možete saznati na službenoj stranici festivala
Treći festival hrane i vina poklanja čitateljiam tportala deset dnevnih ulaznica, a dobitnici su Marela Brod, Željko Đođo, Tatjana Hodžić, Sanja Ščibajlo, Ljiljana Stanić, Diana Pilko, Domagoj Stanić, Jadranka Krsnik, Barbara Bunjevčević, Vedrana Katanić.