ZENDAYA

Ova haljina nikada ne izlazi iz mode, a sjajno pristaje novoj ikoni stila

26.07.2024 u 13:47

  • +3

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: instagram screenshot/@louisvuitton/TOM NICHOLSON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nova ikona stila, glumica Zendaya Coleman, prošle godine postala je zaštitno lice Louis Vuittona, a upravo ona imala je jedno od zapaženijih izdanja na zabavi modne kuće uoči svečanog otvaranja Olimpijskih igara

Luksuzna francuska grupacija LVMH generalni je sponzor Ljetnih olimpijskih igara u Parizu, stoga ne čudi što je 33. izdanje Igara i prije službenog početka izazvalo veliku pompu na modnoj sceni.

Uoči svečane ceremonije otvaranja igara, francuski Louis Vuitton organizirao je glamuroznu zabavu s mnoštvom zvjezdanih uzvanika.

u parizu

Neka igre počnu: Pogledajte tko je imao najljepšu haljinu na zabavi uoči otvaranja Olimpijskih igara

Pogledaj galeriju

Godine 2023. zvijezda filmske franšize 'Dina' postala je novom ambasadoricom modne kuće Louis Vuitton, a upravo ona imala je jedno od najzapaženijih izdanja na zabavi u Parizu.

Nova ikona stila u haljini koja ne izlazi iz mode

Nova ikona stila, kako ju brojni nazivaju, plijenila je elegancijom u svjetlucavoj verziji jednog od najvećih modnih klasika iz 90-ih - haljini slip kroja. S karakterističnim tankim naramenicama, pristajala je poput rukavice na figuri 27- godišnje Zendaye.

Očekivano, ovu haljinu na Zendayi potpisuje Louis Vuitton, a i za ovo izdanje pobrinuo se njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Law Roach.

Uz svjetlucavu kreaciju nosila je minijaturnu metalnu torbicu Louis Vuittona kao jedinim upečatljivim dodatkom u stajlingu.