STATEMENT KOMAD

Ovaj efektan topić obožavaju slavne dame, a nije mu odoljela ni Dua Lipa

13.06.2024 u 13:07

Bionic
Reading

Trenutačno na glazbenoj turneji po Europi, pop zvijezda Dua Lipa viđena je na obali Amalfija sa svojim prijateljima, uživajući u nekoliko slobodnih dana, iza spektakularnog nastupa u pulskoj Areni

Izdanja jedne od najvećih pop zvijezdi današnjice s razlogom se prate s velikom pozornošću. Nakon što je dan ranije izazvala senzaciju u tirkizno plavoj haljini, na reviji brenda Jacquemus na Capriju, Dua Lipa zaputila se do obale Amalfija gdje je uočena u nešto ležernijem outfitu.

On se sastojao od traper hlačica i statement topa s potpisom rastućeg australskog brenda With Jéan.

Upravo s njim, 28- godišnja zvijezda istaknula je nekoliko ključnih trendova trenutka - od cvjetnog detalja ruže, istaknute na dekolteu, do bordo crvene boje koja s dolaskom toplijih mjeseci i dalje intrigira fashionistice.

Sa halter ovratnikom, ovaj topić u prodaji se nalazi po cijeni od 170 eura, a Dua Lipa nije jedina slavna dama koja mu nije uspjela odoljeti.

Identičan topić australskog brenda na ulicama New Yorka isfurala je zanosna Emily Ratajkowski dok je nekoliko mjeseci prije u njemu ugledana Alexandra Saint Mleux, lijepa djevojka vozača Formule 1, Charlesa Leclerca.

S druge strane, njegovoj verziji bez naramenica nije odoljela glumica i pjevačica Selena Gomez, što je dala do znanja ovom objavom na Instagramu.

Osim spomenutih dama, kreacije australskog brenda With Jean osvojile su i slavne trendseterice poput Kylie Jenner, švedskog modela Else Hosk, španjolske pop zvijezde Rosalìe i, u novije vrijeme, američke 'it' djevojke Belle Hadid, što je za brend koji postoji od 2017. godine veliki uspjeh.