ZA VRUĆE DANE NA ODMORU

Ovaj vječni komad koji je osvojio slavne trendseterice savršen je izbor za plažu, ali i šetnju gradom

08.08.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Tijekom toplijih mjeseci najbolje se osjećamo u udobnoj odjeći načinjenoj od prirodnih i prozračnih tkanina poput lana, pamuka ili svile, a mnoge slavne trendesterice ovih dana otkrile su čari kaftana

Kad se radi o odjeći za ljetovanje, zasigurno je osim dobrog kupaćeg kostima koji nam stoji kao saliven, šešira ili marame za glavu, ručnika, velike torbe za plažu u koju ćemo to sve potrpati, te naravno, kreme za sunčanje s visokim faktorom zaštite, vrlo bitno pronaći i udobnu haljinu, pareo ili pak kaftan u kojem ćemo se uputiti do plaže ili dok uživamo u hladnu nekog kafića na plaži.

  • +9
Slavne ljepotice ne izlaze iz kaftana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kaftani, široke haljine nadahnute tradicionalnom afričkom odjećom ovoga su ljeta potpuno očarale poznate zaljubljenice u modu poput manekenke i blogerice Chrissy Teigen, holivudske dive Angeline Jolie ili llegendarne modne ikone Kate Moss koje ovu praktičnu odjeću nose ne samo na plaži već i po gradskim ulicama.

Kaftani su omiljeni ljetni komad koje žene obožavaju nositi već godinama, a njihova je ponuda iz sezone u sezonu u trgovinama sve bogatija pa će zasigurno svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Upravo je kaftan vječiti komad u koji doista vrijedi investirati jer ga na ljetovanju možete nositi od jutra do mraka, a neće zauzeti puno mjesta u koferu. Podjednako dobro izgleda i u kombinaciji s udobnim birkenstockicama ili japankama, dok se pak uz par efektnih modnih detalja i moderne špagerice na punu petu može transformirati u totalno trendi večernju kombinaciju za koju ćete dobiti, ni ne sumnjamo, bezbroj komplimenata.