ELEGANTNO I CHIC

Ove zime odjenite se u sve nijanse sive

08.12.2014 u 08:47

  • +29

Siva boja

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jedna od najzahvalnijih boja upravo je siva jer u isto vrijeme može biti elegantna i sportska, a najveća prednost joj je to što se sjajno kombinira

Ove zime nosi se pedeset nijansi sive, bez obzira radi li se o golublje sivoj boji ili tamnoj grafitnoj. Siva je jedna od rijetkih boja, izuzmemo li one od kojih je nastala, crnu i bijelu, u koju se možete odjenuti od glave do pete, a da pritom ne izgledate smiješno.

Dapače, hrabro kombinirajte nijanse sive i nećete pogriješiti. Siva je trend za hladnu sezonu 2014/15. Ova neutralna boja sjajno pristaje uz sve nijanse, pa čak i smeđu. Izgledat će sjajno s komadom odjeće u nekoj jarkoj boji poput crvene ili čak intenzivno žute boje, a dozu romantike postići ćete kombinirate li svijetlosivu s nekom pastelnom ili prljavo roza nijansom.

Sivu ne treba povezivati sa sportskim lookom, jer riječ je o boji koja može biti izuzetno elegantna, a uz male detalje poput crvenog laka za nokte ili ruža za usne i s naizgled običnim sivim outfitom može se postići maksimalan učinak.

Siva nije napadna pa njome nikako ne možete pretjerati ili pogriješiti. Kombinirajte, igrajte se, nosite nekoliko nijansi sive odjednom, razvedrite je detaljima u jarkim bojama ili igrajte na sigurno kombinirajući je s crnim ili bijelim komadima odjeće.