LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Ovo je najpoželjniji stajling za prijelazni period: 5 komada koje sigurno imate u ormaru

31.08.2024 u 17:35

Bionic
Reading

Ljetne modne kombinacije najčešće nisu previše zahtjevne poput uvijek dobrodošlih spojeva haljina ili kombinezona uparenih s ležernijom obućom poput natikača ili espadrila

Cool outfiti koji ne traže previše truda najbolje utjelovljuju bezbrižnost ljeta, no za mnoge je prijelazni period puno kompliciraniji jer je vrijeme promjenjivo pa stoga moramo kombinirati i toplije i laganije odjevne komade.

To razdoblje povratka s godišnjih odmora kad mnogi žele cool stajlinge koji su i dalje ležerni, no svestrani i lako prilagodljivi različitim obvezama.

Ipak, slojeviti način odijevanja spasit će svaku situaciju budući da nam ujutro i navečer obično bude hladno pa nam u pomoć priskaču lagane jakne, košulje, veste...

TAKO DOBRI STAJLINZI

Skandinavska moda nikad nije izgledala privlačnije, a za sve je 'kriva' ova modna formula

Pogledaj galeriju

Ljepota jednostavnosti

Jednostavni stilski obrasci koji rezultiraju ultra cool stajlinzima, ono je ono što nam svima treba kako bismo s lakoćom preboljeli tranziciju prema hladnijem razdoblju godine.

I minimalizam je uvijek formula koje se možete držati jer vas nikad neće iznevjeriti, što pokazuju uspješno na svojim profilima poznate modne influencerice kao i street style zvijezde.

Stvari su vrlo jednostavne: uz samo nekoliko ključnih komada vaši outfiti za prijelazni period bit će uvijek besprijekorni i izgledati chic i elegantno.

Također, stilisti podsjećaju na to da ne morate odmah svu ljetnu odjeću pospremiti na dno ormara: iskoristite ih i uklopite u svoje jesenske lookove pogodne za često nepredvidljive vremenske uvjete u prvim danima jeseni.

Dakle, potrebno vam je sljedećih pet komada: bijela košulja, basic bijela majica ili majica bez rukava, crni remen, bež hlače i crne cipele.

Ovu odjevnu formulu iznimno je lako provesti u djelo, izgleda vrlo sofisticirano, te je odlična ideja za brojne prigode kako poslovne, tako i dnevne.

Ako vam se sviđaju takve kombinacije koje su iznimno laskave i lijepo ističu preplanuli ten profili na Instagramu poznatih modnih influencerica nude pregršt odličnih ideja kako bismo spremni ušli u jesensko razdoblje.