tako chic

Ljeto je sezona haljina, a ovo je jedna od najljepših koju ćete poželjeti odjenuti

13.08.2024 u 10:49

  • +6

Nicole Scherzinger

Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nicole Scherzinger pokazala je kako ni val vrućine koji je ovih dana pogodio Veliku Britaniju ne može loše djelovati na njezin izgled. Sasvim suprotno, pjevačica je izgledala sjajno u savršenoj ljetnoj haljini

Nicole Scherzinger blistala je pod suncem u bijelo-plavoj cvjetnoj haljini za vrijeme izlaska s prijateljicom u Manchesteru. Buduća zvijezda Broadwaya izgledala je zapanjujuće dobro u dugoj bijeloj haljini bez rukava ukrašenoj plavim cvjetovima.

Haljina kao stvorena za ljetne dane

Nosila je bijelu Chanel torbicu, velike, elegantne sunčane naočale, a stajling je zaokružila ravnim srebrnim sandalama. Nicole, koja će preuzeti Sunset Boulevard od listopada, u ruci je nosila i krem ​​šal, da se nađe pri ruci kada sunce zađe. A 46-godišnja pjevačica i njezina prijateljica uživale su u večeri u Fenix ​​​​Restaurant And Baru, koji poslužuje grčku hranu.

A ono što je najviše privuklo pažnju bila je jednostavna, a tako efektna haljina, kao stvorena za vruće ljetne dane. Riječ je o modelu čiji dizajnu koji potpisuje Emilia Wickstead. Haljina naziva Verena, spoj je ljepote, udobnosti i praktične elegancije.

A kako je navedeno na stranici robne kuće Harrods, gdje se haljina prodaje po cijeni od 1539 dolara, odnosno nešto više od 1400 eura, Emilia Wickstead dokazuje da stil i udobnost itekako mogu koegzistirati, krojeći cvjetnu Verena haljinu od prozračnog pamuka za toplu sezonu. Lagani materijal također sadrži elastin, dodajući dobrodošao dašak rastezljivosti na dugim ljetnim ručkovima i vrtnim večerima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević