KAO JAJE JAJETU

Podsjeća li vas ona na nekoga?

16.09.2013 u 13:29

Bionic
Reading

Pred vama je nova Samantha Jones!

Mladu Lindsey Gort vidjet ćemo u seriji 'Carrieini dnevnici', prednastavku 'Seksa i grada'o tinejdžerskim godinama Carrie Bradshaw, kao legendarnu Samanthu Jones.

Lindsey zbilja nevjerojatno nalikuje Kim Cattrall koja se proslavila kao Samantha u 'velikom' SATC-u! Čim su vidjeli njezinu fotografiju, autori serije koja ulazi u svoju drugu sezonu u listopadu, bili su oduševljeni, a na audiciji je pokazala da zna glumiti. Lindsey je oduševila i AnnaSophiju Robb koja glumi Carrie Bradshaw

'Ona je zbilja divno pojačanje serije. Ima fantastičnu energiju i svi smo je zavoljeli', rekla je AnnaSophia.

Izborom glumice bila je zadovoljna i Kim Cattrall.

'Zbilja mi je drago da si dobila ulogu neustrašive Sam. Najvažnije je ne zaboraviti da Sam nikad ne sudi o onima koje voli. Sretno! Kimx', poručila je Kim putem Twittera.

Serija je snimljena prema istoimenoj knjizi Carrie Dairies koju je napisala autorica Seksa i grada Candace Bushnell i smještena je u 80-e.

Kako je najavljeno, u drugoj sezoni koja započinje 25. listopada bit će puno više ljubavnih afera. No Lindsey kaže da je serija još uvijek puno nevinija od 'Seksa i grada'.

'Carrie tek pronalazi sebe i istražuje vlastitu seksualnost. No bez brige, serija je još uvijek daleko od 'Seksa i grada'. Dakle, može je gledati cijela obitelj', smije se nova Samantha Jones.

Jedva čekamo novu sezonu!