NIKAD NE GRIJEŠI

Ponovo je sve zadivila odabirom haljine

30.10.2014 u 11:32

Bionic
Reading

Čini se da lijepa crvenokosa glumica Jessica Chastain jednostavno ne može pogriješiti u odabiru odjeće. Na londonskoj premijeri filma Interstellar oskarovka je ponovo sve zadivila pojavivši se u haljini prljavo roza boje koja je savršeno isticala njezinu porculansku put

Lijepa Jessica ponovo je sve ostavila bez daha. Na premijeri novog filmskog hita zasjala je u lepršavoj haljini prljavo roza boje i asimetričnog izreza s potpisom Saint Laurenta te još jednom dokazala da je jedna od rijetkih glumica koje savršeno utjelovljuju glamur starog Hollywooda. Jessica je uspjela izgledati seksi i elegantno, što se rijetko viđa na crvenim tepisima u zadnje vrijeme.

Prekrasna haljina istaknula je glumičinu nježnu porculansku put i crvenkastu kosu, a na leđima je imala i zanimljiv detalj, srebrnu dijagonalnu traku koja je ionako prekrasnoj kreaciji podarila dodatnu dozu glamura.

Haljina je bila u prvom planu jer se lijepa glumica odlučila za jednostavnu frizuru i još jednostavniji make up, a najljepši modni dodatak bio je njezin zarazni osmijeh.

Dobro raspoloženje nije joj pomutilo ni to što joj je kolega iz filma Matthew McConaughey slučajno, dok su pozirali, nagazio na haljinu koja se vukla po mokrom plavom tepihu. Pored prekrasne Jessice, čak je i Anne Hathaway u zanimljivoj metalik srebrnoj haljini, koja joj je sjajno pristajala, ostala u drugom planu.