SEZONSKI ADUT

Poput omiljenih espadrila: Adidasove kultne tenisice osvanule u ljetnom ruhu

05.06.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Poznati streetwear brend iz Hong Konga oduševio je aktualnom kolekcijom zahvaljujući brojnim suradnjama, uključujući najnoviju s njemačkim adidasom

U travnju svjetlo dana ugledana je elegantna verzija tenisica Superstar iz suradnje brenda CLOT i adidasa, a sada je predstavljena uzbudljiva, tkana verzija tenisica Gazelle, kao stvorena za ljetne mjesece pred nama.

Edison Chen, osnivač popularnog streetwear brenda iz Hong Konga, spaja adidasov klasični model tenisica sa skromnim espadrilama, što je rezultiralo stvaranjem modela 'espirazelle', kako ga je nazvao.

Izuzetno oštre tkane teksture dominiraju gornjištem (i jezikom), spojene ukusno glatkim dijelovima od antilop kože oko pete i prstiju.

Verzija tenisica Gazelle po zamisli brenda CLOT također uključuje vezice za cipele od konopa i rekonstruirane tri pruge napravljene od nečega što izgleda poput super sitnih perli.

Adidasov uobičajeni zlatni natpis Gazelle utisnut je na isprepleteni gornji dio, dok je potplat slojevit i pleten, praćen tradicionalnom gumom.

Impresivni detalji i neočekivani dizajnerski twistovi, dvije su stvari na koje ljubitelji tenisica uvijek mogu računati kada je riječ o modelima iz radionice CLOT. Njihove verzije adidasovih kultnih tenisica - uključujući i ove gazelice - nedvojbeno nastavljaju tu tradiciju.

Ovaj uzbudljivi model gazelica po uzoru na espadrile u prodaji se očekuje 14. lipnja u web trgovini adidasa i brenda CLOT, a za sada je dostupan u bež verziji.