prati trendove

Posebno laskaju figuri: Irina Shayk pokleknula pred novom, elegantnijom verzijom tajica

02.03.2021 u 09:29

Bionic
Reading

Usprkos globalnoj pandemiji, modna industrija ne spava. Dokaz tomu je i novo izdanje milanskog Tjedna mode koje i ovoga puta tradicionalno vrvi jednima od najpoznatijih manekenki današnjice. U talijanskoj prijestolnici mode ovih se dana ukazala i 34-godišnja ruska ljepotica Irina Shayk, a svoju vještinu besprijekornog odijevanja u duhu aktualnih trendova i ovoga puta ponosno je istaknula

Ulice New Yorka Shayk je ovih dana zamijenila milanskim, a u pratnji svojih kolegica očekivano je privlačila posebnu pozornost javnosti.

Dežurnim paparazzima u društvu it djevojke Belle Hadid nije uspjela promaknuti prilikom dolaska u sjedište modne kuće Versace uoči nošenja revije, a tim se povodom odlučila prigodno pojaviti u komadima s potpisom ovog poznatog talijanskog brenda.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novim izdanjem slavna 34-godišnja Ruskinja odlučila se modno poigrati kombinacijom boja u znaku crne i pastelnoplave. Svoju manekensku figuru istaknula je minijaturnim kardiganom s torbicom identične nijanse, a spomenutim izdanjem dokazala je kako ni sama nije imuna na nove, elegantne verzije tajica koje posebno laskaju ženskoj figuri.

Riječ je o tajicama koje izgledom imitiraju uske modele hlača i traperica, a pritom ističu obline i skrivaju nesavršenosti. Ovaj novi hibrid tajica i hlača postao je sveprisutan komad na policama brojnih trgovina, a njega je istaknula modelom visokih čizama do koljena s efektnim zlatnim detaljem.