ŽENA U CRVENOM

Poslovni look Amal Clooney obara s nogu

26.01.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Amal Clooney posvećena je svome poslu i najčešće spretno izbjegava paprazze, ali ovoga puta nazočila je konferenciji za novinare pa to nije bilo moguće

Supruga slavnog glumca Georgea Clooneyja detalje privatnog života drži daleko od očiju javnosti, a kada je paparazzi uspiju uslikati, izgleda besprijekorno.

Ljubiteljica dizajnerskih brendova i ovoga puta bila je u skupocjenim krpicama od glave do pete. Amal je nosila crveni komplet s potpisom Dolce & Gabbana te njihovu torbu, a poslovni je look upotpunila štiklama Salvatore Ferragamo. Crveni sako s dvorednim kopčanjem i obrubom od pliša, poznatu je odvjetnicu gurnuo u prvi plan, ali ona je poznata po svome istančanom modnom ukusu.

Kao i uvijek, dugu kosu je raspustila te nije pretjerivala sa šminkom, što je opet u skladu s poslovnim kodeksom odijevanja.

Iako je njezin suprug na početku braka izjavio kako Amal nikad ne koristi usluge stilista, ispostavilo se da ipak ne može sama preuzeti zasluge za odlične stylinge.

Odvjetnica libanonskih korijena ponekad koristi usluge stilista i to Alexisa Rochea, inače dugogodišnjeg životnog partnera kontroverznog dizajnera Johna Galliana.


Amal je kao odvjetnica za ljudska prava bila podrška bivšem predsjedniku Maldiva Mohamedu Nasheedu, a upozorili su na kršenje ljudskih prava u toj zemlji.