U DUHU 20-IH

Povratak omiljenoj crnoj: Selena Gomez dominirala u stajlingu s wow efektom

13.10.2024 u 16:50

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: JP/RV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon izdanja u crvenoj haljini Oscara de la Rente u Londonu, Gomez je ponovno ukrala pozornost u britanskoj prijestolnici - ovoga puta u komadima omiljene crne boje

Glumica, pop zvijezda, vlasnica beauty brenda i novopečena milijarderka - svestrana Selena Gomez posljednjih dana marljivo promovira svoj novi film 'Emilia Perez'.

Svečanu premijeru ovog tjedna imao je u Londonu, a zatim je za probrane goste prikazan na gala događanju u organizaciji modne kuće Saint Laurent - producenta ovog filmskog uratka.

Raskošnu, crvenu haljinu koju je samo za nju kreirao brend Oscar de la Renta, Selena je zamijenila efektnom kombinacijom koja stiže ravno s modne piste.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektna kombinacija u duhu burnih 20-ih

Riječ je o komadima iz nadolazeće kolekcije brenda Erdem koji se ističu svjetlucavim detaljima i odišu duhom burnih 20-ih.

Spomenutu kombinaciju činio je strukirani sako crne boje koji se izdvaja detaljem svjetlucavih crikona, a ispod njega nalazila se kombinacija dolčevite i bogato ukrašenog modela 'gole' haljine.

Ovi komadi na modnoj pisti u Londonu predstavljeni su zasebno. Efektni sako istaknut je u kombinaciji s bijelom haljinom, dok je spomenuta haljina predstavljena bez dolčevite, ali s grudnjakom bralette koji je nadopunio njezin duboki, V-izrez dekoltea.

Erdem Moralıoğlu u svojoj novoj kolekciji suprotstavio he ideje muške i ženske odjeće, spajajući krojene komade sa siluetama spuštenog struka, sparivši opuštene muške kardigane i sakoe sa ženstvenim čajnim haljinama i stilizirajući složene cvjetne haljine s debelim mokasinkama.

O izdanjima Selene Gomez na promo turneji filma 'Emilia Perez', kao i obično, brine poznata holivudska stilistica Erin Walsh, čije su slavne klijentice i dame poput Anne Hathaway i Elizabeth Banks.

Gomezin glam tim čini dobro uigrana ekipa poput slavnog vizažista Huga Vanga koji je za ovaj look osmislio klasični make-up u zemljanim tonovima, dok je frizerski stilist Renato Campora stvorio blago valovitu frizuru sa razdjeljkom sa strane.