u afričkom ritmu

Poznato je da ima stila, ali Meghan Markle s ovim haljinama nadmašila je samu sebe

12.05.2024 u 22:18

  • +14

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Meghan markle stigla je u Afriku, točnije Nigeriju, zemlju za nju posebnog značenja, a na afrički kontinent ponijela je niz sjajnih haljina

Princ Harry i Meghan Markle otputovali su u Nigeriju i to na poziv čelnika stožera nigerijske vojske, najvišeg vojnog dužnosnika. A ondje i promoviraju Invictus Games, igre u sklopu kojih organiziraju sportske događaje za ranjene, bolesne ili ozlijeđene veterane i vojno osoblje.

Harry čelnika stožera nigerijske vojske upoznao prošlog rujna na Invictus igrama u Düsseldorfu te nije puno razmišljao o tome bi li trebao prihvatiti njegov poziv, a kako je svojedobno otkrila u svom nekadašnjem podcastu Archetypes, Meghan ima nigerijsko podrijetlo.

Dolazak u Nigeriju Meghan, ljubiteljica mode koja njeguje vrlo sofisticiran i ženstven stil pokazala je niz sjajnih haljina koje se poigravaju elementima afričke mode, jednu od bolje od druge.

Nakon što je odjenula puder ružičastu haljinu, kreaciju dizajnerice Heidi Merrick koja se slučajno (ili ne), zove ni manje ni više nego 'Windsor', Meghna je pokrenula popriličnu raspravu na društveni mrežama. No, na to su mnogi zaboravili kada je nastavila niz sjajnih haljina.

Prva na redu bila je odlična haljina s naramenicama, srcoliko oblikovanog dekoltea s cut out prorezom ispod grudi i visokih prorezom na nozi ukrašena tropskim motivima. Dizajn ove haljine potpisuje Johanna Ortiz, a Meghan ju je nosila uz vječno chic Emme Parsons sandale s tankim remenčićima koje će i ovog ljeta, nesumnjivo, biti jedan od najpoželjnijih modela. Look je začinila zlatnim nakitom, uključujući omiljenu joj Cartier Love narukvicu.

Nakon toga uslijedila je jednostavna, ali tako efektna bijela duga haljina bez naramenica i lišena svih detalja. Haljina je djelo brenda St. Agni, luksuznog australskog brenda, a Meghan ju je podigla sjajnim Aquazzura nude sandalama i ponovljenim zlatnim nakitom.

Treći dan boravka u Nigeriji i posjet državnoj guvernerskoj kući u Lagosu zahtijevao je nešto glamurozniji stajling pa je Meghan posegnula za Carolina Herrera oversized svilenom haljinom bez rukava, a stajling je upotpunila s ponovljenim Aquazzura nude sandalama i zlatnim nakitom.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia