UŽIVA U ITALIJI

Prelijepa Sofia Vergara raspametila fanove fotografijama s ljetovanja

09.07.2019 u 22:20

Bionic
Reading

Atraktivna Sofia Vergara koja će 10. srpnja proslaviti 47. rođendan, punim plućima uživa na ljetovanju u Europi sa svojim markantnim suprugom, glumcem Joeom Manganiellom

Bujna ljepotica rođenoj u Kolumbiji uputila se u Europi gdje uživa u obilasku znamenitosti, gastronomiji i dobrom provodu.

Sofia se trenutačno nalazi u Italiji pa nije propustila objaviti nekoliko sjajnih fotografija s nezaboravnog odmora u društvu svog supruga.

  • +6
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je pokazala kako ima zavidnu kolekciju lepršavih haljina savršenih za ljeto, najviše su zanimanja i dakako pozitivnih komentara izazvale njezine objave u kupaćim kostimima u kojima izgleda za čistu peticu.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obožavateljima se jako svidjela fotografija na kojoj atraktivna brineta pozira na jahti u romantičnom bijelom bikiniju koji joj stoji kao saliven.

'Nema veće ljepotice!', 'Savršena', samo su se pljuštali komplimenti na račun zgodne glumice koja blista od sreće otkako je upoznala Joea. 

Nedavno je Sofia izazvala pravu pomutnju fotografijom u jednodijelnom kupaćem kostimu modne kuće Dolce & Gabanna leopard-uzorka.

Inače, kako je ranije najavljeno, popularna serija 'Moderna obitelj' u kojoj Sofia glumi Gloriju nakon 10 godina prestat će se snimati, a 11. sezona bit će emitirana u televizijskoj sezoni 2019./2020.