povoljne i praktične

Pripremite se za jesen: Ove chic Zarine haljine nose se od jutra do sutra

14.09.2024 u 20:19

Bionic
Reading

Minica sa zlatnim gumbićima i chic kragnom, klasična crna haljina drapirana kroja i neodoljivi midi model zlatnog detalja među najljepšim su komadima kojima možete obogatiti svoju jesensku kolekciju

Povratak u svakodnevicu nakon godišnjeg odmora i opuštenih ljetnih tjedana nije uvijek lagan. Dapače, lako nam se može dogoditi da u svega par dana stresa i brojnih obaveza imamo osjećaj kao da na odmoru nismo niti bili. No, sve si možemo uljepšati uz par podsjetnika na ljeto.

Među simbolima toplih, sretnih vrućih dana za većinu su haljine, koje s nostalgijom počinjemo pospremati dolaskom prvih naznaka jeseni. Srećom, u Zari su se pobrinuli da sve do zime u omiljenom odjevnom komadu možemo blistati u svakodnevnim stajlinzima.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Naime, španjolska high street modna trgovina u jesensku kolekciju uvrstila je nekoliko divnih haljina koje se nose sve do najhladnijih zimskih dana, a mi smo izdvojili tri najsvestranija modela koja se nose iz dana u dan.

Zarina midi haljina s metalnim detaljem

Metalik obuća odavno je postala veliki hit na modnoj sceni, pa ako i vi imate pokoji trendi par u tom stilu, svakako bacite oko na ovu Zarinu midi haljinu sa zlatnim detalje.

Metalni obruč na bočnoj strani struka fantastično laska silueti, stvarajući nabore koji brišu svaki 'višak' na trbuhu, dok prorez do iznad koljena stvara vrlo ženstvenu siluetu. Uz to, upravo je dodatak metalik garancija elegantnog looka, jer ostavlja dojam otmjenosti i upućenosti u aktualne trendove.

Ova haljina, dostupna po cijeni od 35.95 eura, najbolje će izgledati uparena s bajkerskim čizmama masivnih kopči, ali i uz bilo koju drugu topliju obuću nosit ćete je do kraja jeseni.

Drapirana crna haljina iz Zare

Investiranje u (još jednu) crnu haljinu nikad nije odmet. Ipak je riječ o komadu koji sasvim sigurno nikad neće izaći iz mode i, koliko god se trendova izmijenilo, uvijek će biti aktualan

Laskava, svestrana i nosiva u svim prigodama, crna haljina neizostavan je dio modne kolekcije svake žene, a Zara nam donosi prekrasan midi model po pristupačnoj cijeni od 29.95 eura.

Drapirani dizajn lijepo oblikuje liniji, midi kroj ističe noge, dok kratki rukavi pridaju dozu elegancije dostojnu nošenja u svim prigodama - koliko na svečanostima, toliko i u uredu ili odlasku na kavu s prijateljicama.

Lako ćete je uskladiti s trenutno najpoželjnijim balerinkama ženstvenog remenčića u stilu Mary Jane ili stilizirati neodoljiv stajling sa salonkama životinjskog printa. A ne moramo niti reći koliko dobro ovakva haljina izgleda s visokim čizmama...

  • +18
Sandale iz Zare leopard uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: zara promo, canva

Zarina mini haljina s gumbićima

S druge strane, ako želite obnoviti jesensku kolekciju malo efektnijom haljinom, odličan odabir je Zarina minica s visokom kragnom i zlatnim gumbićima.

Upravo kopčanje na cijelu dužinu s prednje strane postiže efekt zavodljivosti, ali i chica dostojnog šetnje ulicama Pariza. Kada zahladi, nosite je od jutra do mraka uz dodatak blejzera ili košulje.

U toplije doba godine savršeno izgleda u spoju sa sandalama ili otvorenim cipelama, uvijek je možete nositi i na tenisice u casual stajlingu, a ako je nosite na posao, jednostavno birajte elegantnu obuću poput gležnjača, čizmi ili lakiranih cipela. Ako pak želite potpunu udobnost, igrajte na sigurno i oslonite se na bezvremenske mokasinke ili sve podignite balerinkama leopardovih točkica.

  • +4
Lakirane cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: promo