ŠIRENJE VIDIKA

Retrogradni Jupiter je u Blizancima, vrijeme je da usporite i preispitate neke stvari

05.10.2024 u 07:27

Bionic
Reading

Jupiter, planet rasta, obilja, mudrosti, razvoja svijesti i širenja vidika, 10. listopada kreće retrogradnim hodom, koji će trajati do 4. veljače 2025. Jupiter će cijelo to vrijeme prolaziti znakom Blizanaca, povezanim s misaonim procesima, pribavljanjem i razmjenom informacija, kraćim putovanjima i prijevozom

Retrogradni vas Jupiter poziva da se oslobodite svega što vam je suvišno i što ograničava vaš rast. Obuzdajte misli koje skaču s jedne zamisli na drugu. Usporite, okrenite se nutrini i prepoznajte prepreke. Otkrijete li da vas određene navike, obrasci ponašanja ili neki drugi faktor koči u osobnom razvoju, vrijeme je da to promijenite.

Pogledaj detaljni horoskop

Povedite razgovor sa sobom kako biste preispitali svoje stavove i utvrdili gajite li ih zato što uistinu vjerujete da je tako ili tek sami sebe uvjeravate u to.

S druge strane, retro-Jupiter mogao bi vas podsjetiti na nekadašnje interese i aktivnosti koje su poticajno djelovale na vas, ali ste ih vremenom zanemarili. Lako je moguće da ćete im se ponovno okrenuti i osjetiti da ste učinili nešto dobro za sebe.

Razdoblje nesporazuma

U fokusu će se također naći i odnos s ljudima koji vas okružuju, prvenstveno u smislu međusobnog razumijevanja, koje je temelj istinske povezanosti.

  • +14
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Jean Pierre Fizet / AFP / Profimedia

Iako u ovom razdoblju postoji veća mogućnost da dođe do nesporazuma, oni nisu nužno prepreke skladnim odnosima, već prilike da ih učvrstite. Iskrena i kvalitetna komunikacija s bližnjima podići će odnos s njima na višu razinu i olakšati vam da dođete do odgovora za kojima tragate.

  • +5
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Clemens Niehaus / imago stock&people / Profimedia

Mogli biste otkriti da vas neki ljudi ograničavaju u intelektualnom pogledu i stoje na putu vašoj potrebi za širenjem horizonata. To se može odnositi i na utjecaj medija i kontakata koje pratite na društvenim mrežama. Kad osvijestite tu činjenicu, postat ćete otporniji na njihov utjecaj, početi više vjerovati unutarnjoj mudrosti i razviti dublje razumijevanje svijeta.