VENERINO DIJETE

Ovaj horoskopski znak je izuzetno šarmantan i uvijek dotjeran

28.09.2024 u 07:25

Bionic
Reading

Rođeni pod okriljem Venere, planeta nazvanog po rimskoj božici ljepote, pripadnici znaka Vage zrače šarmom i plijene pažnju oku ugodnim izgledom

Uglavnom su privlačne vanjštine i oko nje se prilično trude, pa ćete ih rijetko zateći u zapuštenom izdanju. Znaju se lijepo dotjerati, istaknuti prednosti i prikriti nedostatke, a njihove odjevne kombinacije svjedoče o vrhunskom osjećaju za stil.

Pogledaj detaljni horoskop

Većinom imaju lijepo oblikovano, simetrično, ovalno ili srcoliko lice, istaknute jagodice, pune usne i blistave bademaste oči koje se smiješe. Budući da Venera vlada kožom, ona im je blistava i ponekad se čini kao da je ispod nje izvor svjetlosti. Besprijekoran ten mogu im ugroziti samo nepravilna prehrana i loše životne navike. Kosa im je također sjajna, jaka, svilenkasta na dodir i nerijetko valovita, a pripadnici oba spola posvećuju joj dosta brige. Čak i kad odlaze u obližnju trgovinu ili na kavu kod susjeda, potrudit će se oko frizure.

Kako prepoznati ženske Vage

Širok i topao osmijeh koji osvaja te lijepi, zdravi i pravilni zubi, moguće sa simpatičnim razmakom između prednja dva, također su karakteristični za Vage. Mnoge od njih također imaju i šarmantne rupice na obrazima ili bradi. Pripadnice znaka krasi ženstvena, zavodljiva figura s lijepo oblikovanim grudima i stražnjicom te naglašenim strukom - sjetite se samo Kim Kardashian.

  • +5
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Kako prepoznati muške Vage

Muške su Vage češće višeg rasta i skladne, atletske no ne i premišićave građe, poput Brune Marsa ili Stinga. Čak i kad zbog sklonosti finim zalogajčićima nagomilaju kilograme, oni se uglavnom dobro rasporede. Kao poznati sladokusci, trebaju pripaziti na unos šećera i redovno kontrolirati razinu glukoze u krvi. Osim sklonosti povišenom šećeru, Vagama su slabe točke mokraćni sustav, jajovod te donji, lumbalni dio leđa. Trebaju se čuvati naglih pokreta koji bi mogli izazvati upalu ili uklještenje išijatičnog živca te izbjegavati predug boravak u sjedećem položaju.

  • +14
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Jean Pierre Fizet / AFP / Profimedia