ASTRO PROGNOZA

Listopad će biti uzbudljiv; pripremite se na burne emocije, dramu i porast ljubomore

29.09.2024 u 07:35

Bionic
Reading

Sudeći po planetarnoj slici, listopad će biti uzbudljiv. Sunce će većinu vremena boraviti u Vagi, što znači da će naglasak biti na odnosima

Mars u osjetljivom Raku dodat će notu emocija i drame, zbog čega će nadolazeći dani biti sve samo ne dosadni. Strasti će se dodatno pojačati kada 22. počne vladavina Škorpiona, donoseći intenzivne i emocionalno nabijene događaje.

Pogledaj detaljni horoskop

Listopad će započeti mladim Mjesecom i pomrčinom Sunca u Vagi, koja će zastrti nebo 2. 10. Ovo je vrijeme povoljno za nova partnerstva, odnose i saveze. Otvaraju vam se uzbudljive prilike koje će imati velik značaj za vaš život. Ovo je sjajno razdoblje za sve vrste novih početaka, posebno u pogledu poslovnih i intimnih odnosa.

Nakon boravka u diplomatičnoj Vagi, Merkur 13. ulazi u tajanstvenog Škorpiona. Vaga je poznata po društvenosti, šarmu i estetici, dok je Škorpion okrenut prema unutarnjem svijetu i introspekciji. Ovaj znak posjeduje istraživački um pa će u nadolazećim tjednima fokus biti na traganju za istinom i prodiranju u srž, umjesto na komunikaciji i razmjeni ideja. Bit ćete intenzivni, strastveni i dominantni u komunikaciji te izbjegavati površne razgovore.

  • +4
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Razdoblje burnih emocija

Venera u prvom dijelu mjeseca boravi u Škorpionu, što se očituje po burnim emocijama i porastu ljubomore u vezama, no 17. ulazi u Strijelca. Za vrijeme boravka u tom vatrenom znaku bit ćete zaigraniji, pustolovniji i odvažniji u ljubavi. Postat ćete društveni i raspoloženi za flert i zabavu, a zasnivanje ozbiljne veze neće vam biti prioritet. Trebat će vam puno slobode pa ćete se kloniti posesivnih i ljubomornih ljudi.

  • +8
Demi Moore je Škorpion, 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jačanje ambicija i strasti

Istog dana odvit će se i pun Mjesec u Ovnu, koji jača ambicije i strasti. Ništa nećete obavljati polovično, a želja za promjenama potaknut će vas na preuzimanje inicijative. Unosit ćete cijelog sebe u sve što radite, zbog čega će pobjede biti slađe, ali porazi bolniji. Ipak, kakav god ishod bio, iz svakog ćete iskustva izaći snažniji i mudriji nego prije.

  • +4
Sarah Jessica Parker je Ovan, 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Bianca Otero/ZUMA Press Wire/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sunce 22. ulazi u Škorpiona, čime počinje vladavina tog strastvenog znaka. To je vrijeme za duboke transformacije i ulaženje u srž stvari. Za vrijeme sezone Škorpiona jača potreba za otkrivanjem tajni i istraživanjem nepoznatog. Emocije će biti na vrhuncu pa ćete sve proživljavati intenzivno i duboko. Teško ćete se odupirati nagonima i zato se pazite štetnih odluka i postupaka.