BEZ TOGA NIKAMO NE IDEM

Šest prijateljica koje svaka žena mora imati

19.05.2013 u 15:37

Bionic
Reading

Svaka briga, problem, zadovoljstvo i radost zahtijeva posebno društvo. Portal Ordinacija.hr odabrao je šest tipova prijateljica koje bi svaka žena trebala imati

1. Motivatorica

Možda je u pitanju osoba koju poznajete dulje vrijeme, a možda ste ju tek nedavno upoznali, no ovaj tip prijateljice volimo jer ima pozitivan pogled na život. Za nju je čaša uvijek napola puna.

2. Savjetnica

Kolegica, mentor, majka ili možda najpametnija osoba koju poznajete – znate da ćete od ove prijateljice uvijek dobiti koristan savjet.

3. Prijateljica iz djetinjstva

Ovu prijateljicu znate, doslovno, od malih nogu – s njom ste se igrali u vrtiću, išli u isti razred, odrastali. Ona vas razumije, njoj ne morate objašnjavati pozadinu stvari niti se opravdavati.


4. Muški prijatelj

Vaš brat, kolega, prijatelj iz školskih dana ili dečko s kojim ste davno prekinuli i shvatili da se jako dobro slažete bez intimne veze – sve su to primjeri muškog prijatelja.

5. Mlada mama iz susjedstva

Ovo je susjeda s kojom ste se zbližili jer obje imate malu djecu, a samim time i društvo za šetnje s klincima. Ona će vam uskočiti i pričuvati djecu kada hitno morate izaći, ili odvesti mališane do vrtića.

6. Iskrena prijateljica

Ova će vam prijateljica uvijek reći istinu, bez uljepšavanja. Iskrena je i direktna, a ako je ona entuzijastična oko nečega u vašem životu, znate da je u pitanju dobra stvar. Više o temi pročitajte ovdje