VEČERNJE IZDANJE

Sestra Kate Middleton zablistala u kaputu s potpisom omiljenog brenda brojnih Hrvatica

06.12.2019 u 12:03

Bionic
Reading

Poput poznate sestre, Britanka Pippa Middleton također ne može odoljeti cjenovno pristupačnim komadima

Dobar kaput jedna je od idealnih sezonskih investicija, no zašto biste ulagali u dizajnerski model ako možete pronaći cjenovno pristupačan, a podjednako šik zimski kaput? Pippa Middleton toga je itekako svjesna.

  • +2
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sa suprugom Jamesom Matthewsom ugledana je u večernjem izlasku u Londonu noseći zeleni kaput klasičnog dizajna koji se u prodaji nalazi po cijeni od oko 1500 kuna. Njezin odabir pao je na model s potpisom popularnog španjolskog high street brenda Mango. S debelim reverima i siluetom nalik haljini, riječ je o klasičnom modelu koji nikada ne izlazi iz mode.

Naglasak na tradicionalnim božićnim bojama, sestra britanske miljenice Kate Middleton osigurala je i crvenim džemperom, dok je tamnim trapericama skinny kroja i klasičnim parom crnih gležnjača, s potpisom brenda Penelope Chilvers, kompletirala večernju kombinaciju.

Po pitanju modnih dodataka njezin odabir pao je na šumski zelenu torbicu preko ramena s potpisom brenda Kate Spade, a posebno se isticala detaljem kopče u obliku crnoga srca.