SEKS SIMBOL 90-IH

Sharon Stone zbog ove je haljine priredila modni show na crvenom tepihu

23.05.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Na svečanoj premijeri filma ‘Forever Young’ talijanske redateljice Valerije Bruni Tedeschi svu pažnju na crvenom tepihu u Cannesu osigurala je 64- godišnja holivudska zvijezda

Novo, 75. izdanje filmskog festivala u Cannesu svojom pojavom i ovaj je put uveličala slavna Sharon Stone, a svojim izdanjem na premijeri filma ‘Forever Young’ rijetke je ostavila ravnodušnim.

Za hod crvenim tepihom u Cannesu, zvijezda ‘Sirovih strasti’ redovito odabire kreacije s potpisom brenda Dolce & Gabbana, što je i ovoga puta bio slučaj.

  • +11
Sharon Stone u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Talijanski dvojac, a koji je ovoga vikenda imao pune ruke posla zahvaljujući vjenčanju reality zvijezde Kourtney Kardashian i glazbenika Travisa Barkera, za 64- godišnju Stone kreirao je poseban model plavo-bijele haljine.

Upečatljivog majolica printa specifičnog za modni potpis Domenica Dolce i Stefana Gabbane, ova kreacija prvenstveno se isticala odvojim donjim dijelom zahvaljujući kojemu je Sharon na crvenom tepihu, uz dvojicu muških modela, priredila mali modni performans kakve smo navikli viđati na crvenom tepihu bala Met Gala u New Yorku.

Na svom Instagram profilu, zvijezda 'Sirovih strasti' otkrila je koje su osobe odgovorne za njezino posebno izdanje, a među njima se i ovoga puta našao stilist Paris Libby s kojim na osmišljavanju stajlinga surađuje od davne 1992. godine.