MARIA BAKALOVA

Sjećate li se nje? Raskošna haljina zvijezde 'Borata' sve je samo ne dosadna

21.05.2024 u 13:52

  • +5

Maria Bakalova

Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Bugarskoj glumici Mariji Bakalovoj uloga u filmu 'Borat 2' otvorila je vrata Hollywooda, pa je sad možemo vidjeti i u filmu 'The Apprentice' o počecima karijere kontroverznog Donalda Trumpa

Plavokosa 25-godišnjakinja, koja je među 600 kandidatkinja na audiciji dobila ulogu Boratove kćeri u tom filmu iz 2020., itekako je bila zapažena na crvenom tepihu ove filmske premijere.

Zgodna Bugarka za ovu je prigodu odabrala raskošnu večernju haljinu u kojoj su se pratili mnogi pogledi, a potpisuje je talijanski dvojac Dolce&Gabbana.

magnet za poglede

Za ovo je trebalo hrabrosti: Pojavila se u prozirnoj haljini i to bez grudnjaka

Pogledaj galeriju

U upečatljivoj kreaciji proslavljene modne kuće glumica je bila itekako zapažena, a kako i ne bi jer se radi o večernjoj haljini kakva se ne viđa svaki dan.

Glamurozna opravica s korzetnim topom i bogatim donjim dijelom, načinjenim od slojeva tamnozelenog tila i zanimljivo oslikane svile, pokazala se odličnim modnim izborom.

Maria je ovaj look nadopunila efektnom ogrlicom renomiranog brenda Chopard, kosu je nosila podignutu u messy punđu dok je make upom zavodljivo istaknula oči.

Inače, glavnu ulogu u ovom biografskom filmu temeljenom na životu i karijeri Donalda Trumpa tijekom 70-ih i 80-ih ima Sebastian Stan, a Maria glumi njegovu suprugu Ivanku Trump.

Martin Donovan glumi Donaldovog oca Freda, a redatelj je Ali Abbasi.