MAGNET ZA POGLEDE

Slavna plavuša ukrala svu pozornost u haljini koja ne trpi donje rublje

15.07.2019 u 11:12

Bionic
Reading

Na glasu kao jedan od zlatnih holivudskih parova, britanski glumac Jason Statham i supermodel Rosie Huntington- Whiteley plijenili su pozornost na crvenom tepihu svečane premijere novog nastavka filmske franšize 'Brzi i žestoki' u Los Angelesu

Nakon osam filmova, koji su na svjetskim kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara, 'Brzi i žestoki' franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu 'Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw' čija je svjetska promocija započela svečanom premijerom u Los Angelesu.

U društvu glavnog filmskog junaka Jasona Stathama na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavila se njegova zaručnica, 32- godišnji britanski supermodel Rosie Huntington-Whiteley koja je veliku pažnju ostvarila izdanjem u bijeloj haljini koja ne trpi nošenje donjeg rublja.

  • +6
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz zavodljivi prorez i proziran materijal tila, koji se protezao duž bočne strane kreacije, spomenutu haljinu viđenu na Rosie potpisuje Atelier Versace, a nju je upotpunila zavodljivim modelom sandala s potpisom proslavljenog talijanskog dizajnera obuće, Giuseppea Zanottija.

Svoje seksepilno izdanje na crvenom tepihu, Rosie Huntington-Whiteley kompletirala je efektnim dijamantnim naušnicama uz jednostavnu frizuru s razdjeljkom.

Britanska glumica i Viktorijina anđelica svog je sunarodnjaka poznatog po akcijskim ulogama upoznala na snimanju filma 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' i otada su u ljubavnoj vezi. Početkom 2016. godine pale su i zaruke, a u veljači 2017. godine par je objavio kao očekuju bebu. Maleni Jack Oscar krajem lipnja je napunio dvije godine, a prošle godine pojavile su se glasine kako planiraju vjenčanje na Silvestrovo, no svoju ljubav 51-godišnji Jason i dvadeset godina mlađa Rosie još nisu ozakonili.

  • +5
Obiteljska šetnja Rosie Huntington-Whiteley i Jasona Stathama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia